Limousine

Vallei-limousines - limousine Een limousine is een type auto die zich kenmerkt door uitzonderlijke luxe. Het wordt vaak geassocieerd met Amerikaanse merken zoals Cadillac en Chrysler. Maar er zijn ook luxe Europese merken zoals Mercedes-Benz en BMW die met een limousine op de markt zijn gekomen. Wij van vallei-limousine.nl doen aan de verhuur van limousines. We hebben limousines van de Amerikaanse merken in onze garage staan. Van bekende merken zoals Chrysler, Pontiac en Dodge tot aan een heuse Hummer limousine! Ook hebben we een Porsche Cayenne dus als u liever sportief wilt aankomen op een feest dan kunt u voor dit gerenommeerde Duitse merk kiezen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Een limousine kunt u bij ons huren voor weinig geld. Kijkt u op de website maar eens naar de prijzen. Die zullen u vast erg meevallen. U kunt een chauffeur er bij huren maar dit is niet noodzakelijk. Als uzelf over genoeg rijervaring beschikt en altijd al eens hebben willen rondrijden in een limousine dan kunt u dat bij ons voor elkaar krijgen. Maar in principe komt dit veel minder voor omdat men zich liever laat rondrijden. Het is ook een behoorlijke verantwoordelijkheid dus u zult wel begrijpen dat we het stuur liever in handen van een ervaren chauffeur laten rusten. Maar mocht er een geschikt moment zijn, dan kunt u vast wel eventjes een stukje toeren. Maar over het algemeen is dat niet de reden dat u een limousine gaat huren. Daar hebt u vast hele andere redenen voor. De meest voor de hand liggende reden is misschien wel de bruiloft. De auto waarin u de hele dag vervoerd wordt moet er wel chique uitzien. Uiteraard kunt u kiezen voor een oldtimer of een moderne klassieker. Maar in een limousine zult u pas echt kunnen genieten tussen de bedrijven door. Onderschat niet hoe zenuwslopend en stressvol een trouwdag kan zijn. U gaat van hot naar her, de hele dag door. Dan is het wel zo prettig even de benen te kunnen streken onder het genot van een glaasje champagne. En u begrijpt vast ook wel dat het in- en uitstappen voor de bruid veel eenvoudiger is in een brede auto zoals een Hummer.

Limousine huren? Neemt u contact op met ons

Naast de trouwerij zijn er nog vele andere gelegenheden waarop het niet misstaat om in een limousine te arriveren. Voordat de mooiste dag van uw leven aanbreekt is er ook nog het vrijgezellenfeest. Voor de organisatoren een tip: huur een limousine in voor het ultieme effect. Ook als u eens extra chique naar een gala wilt gaan zoals naar een bijzondere balletvoorstelling of het feest om te vieren dat u geslaagd bent! Maar ook voor andere gelegenheden zoals een avondje geld kwijtraken (of winnen) in het casino of omdat u naar een concert gaat. Of omdat het ├╝berhaupt gewoon een hele coole ervaring is om u eens rond te laten rijden in een dergelijke wagen. Want reken er maar op dat u behoorlijk verwend zult worden. Naast een gratis fles champagne vindt u een minibar met allerlei heerlijkheden. Ook zullen er snacks worden geserveerd en kunt u breed uit zitten. Onze limousines worden na elke rit grondig gereinigd en voelen als nieuw aan. De verlichting is net als de sterren aan de hemel. Wat wil een mens nog meer? Bij ons krijgt u dan ook waar voor uw geld. Gaat u wel een beetje netjes om met het interieur? Dat is het enige dat we van u vragen. Gaat u een uitje maken met vriendinnen? Hebt u een vrouwelijk vrijgezellenfeestje? Kies dan voor onze speciale roze limousine. Het maakt het avondje nog specialer en u zult dit waarschijnlijk de rest van uw leven bijblijven. Een laatste argument om eens te kiezen voor een limousine is dat er helemaal niemand de BOB hoeft te zijn! Er is immers een chauffeur aan boord. Dat scheelt nogal want op de feestjes waar u zich naar toe laat rijden wordt vast en zeker een hoop alcohol genuttigd. Uiteindelijk komt u veilig thuis dankzij onze chauffeur.

Gaaf om zo aan te komen op uw eigen feestje!

Er zijn diverse manieren om met ons in contact te komen. U wilt vast en zeker weten wat de prijzen zijn van de limousine verhuur. Schroom dan ook niet langer en gaat u eens een offerte aanvragen. Geef aan welke limousine u wilt huren, welke dag en voor welk gelegenheid. Dan komen we spoedig bij u terug met een vrijblijvende offerte. Pas als u akkoord gaat, plannen we het in. Manieren om met ons in contact te komen zijn onder andere:

  • Door langs te komen op ons wagenpark in Veenendaal. We reizen trouwens geheel Nederland af,
  • Door ons te bellen op onze speciale mobiele nummer,
  • Door een e-mail te sturen of het online formulier in te vullen.

We hebben vaak nieuwe wagens in huis. Ook leveren we soms scherpe kortingen op bepaalde limousines. Om hiervan op de hoogte te blijven kunt u ons volgen via sociale media. Zo kunt u ons volgen via Twitter en Instagram en kunt u ons ook liken op Facebook. Zo mist u geen enkele update meer. Bent u tevreden over onze service? Laat u dan een berichtje achter, mocht u eens tijd hebben. We waarderen het zeer als men reviews plaatst. Tevens kunt u ons een rating geven. We hebben een gemiddelde van maar liefst 4,7 sterren uit 5 sterren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.