Life coach Den Haag

Wanneer jij je bevindt in een zware periode van je leven, dan kan het helpen dit te bespreken met een life coach Den Haag. Marjon Landheer heeft een praktijk in Den Haag en ontvangt daar mensen die vastlopen in hun huidige levenssituatie. Natuurlijk is het niet vreemd als je met dergelijke gevoelens rondloopt. Twijfel daarom ook niet aan jezelf om deze stap te nemen. Als jij je al een periode niet lekker in je vel voelt, dan kan het tijd zijn om hier hulp bij te zoeken. Hiervoor kan je naar een psycholoog of een andere arts, maar zo zwaar hoeft de situatie nog niet te zijn. Het kan namelijk al verhelderend zijn van gedachten te wisselen met een life coach Den Haag en hier is niet per se een arts bij nodig. Jouw problemen worden op een praktische wijze benaderd, zodat je ze ook direct kan toepassen in je leven. Je merkt zelf waarschijnlijk soms ook dat het helpt om het van je af te praten. Vaak doe je dit met mensen die vertrouwd voor je zijn, zoals je partner, een ouder of goede vrienden of vriendinnen. Deze mensen staan echter dicht bij jou. Een life coach Den Haag staat iets verder van je af en bij haar woorden komt minder gevoel bij kijken. Juist door haar afstand weet ze jou weer nieuwe perspectieven te geven.

Life coach Den Haag bij het Levenscollege

De aanleiding voor jouw vervelende gevoelens kunnen verschillend zijn. Vaak sta je hier zelf niet eens bij stil. Dit is een inzicht die de life coach Den Haag je kan geven tijdens jouw gesprekken. Een van de punten waar ze aan werkt is dat jij meer controle krijgt over jouw gedachten. Blijkbaar zijn er gebeurtenissen die deze gedachten momenteel beheersen, waardoor jij vast lijkt te zitten. Door jou meer controle te geven over je eigen leven, dan zal het plezier snel genoeg weer terugkomen. Om deze pleziermomenten te vinden ga je een gesprek aan met deze life coach Den Haag. Het instituut van deze life coach Den Haag is het Levenscollege waar ze de volgende bijeenkomsten organiseren om een weg naar levensvreugde te vinden:

  • Opleidingen
  • Lezingen
  • Inspiratieworkshops
  • Counseling

Marjon Landheer zit hieraan verbonden en vanuit deze visie coacht zij mensen die vast zitten in hun leven. Aarzel daarom niet een eerste gesprek met haar aan te vragen. Vooral als je net een heftige gebeurtenis als een scheiding, ontslag of een verlies hebt meegemaakt, kan de begeleiding van life coach Den Haag deze moeilijke tijd verzachten.

Een bijzondere kennismaking

Lees meer over de werkwijze van deze life coach Den Haag op de website marjonlandheer.nl. Hier staat een uitgebreide beschrijving van haar benadering en ook de redenen dat mensen hulp bij haar zoeken. Mogelijk herken jij jezelf hierin en besef je pas bij het lezen van deze woorden dat jij inderdaad hulp nodig hebt. Maar je hoeft geen bevestiging te zoeken in haar website. Wanneer jij behoefte hebt aan professionele begeleiding, dan kan je altijd aankloppen bij een professionele coach. Wacht er ook niet te lang mee. Het zou tenslotte zonde zijn als je te lang met deze gevoelens blijft lopen. Op den duur gaan ze nog meer tegen je werken en worden steeds meer levensactiviteiten problematisch om aan te pakken. Het zou jammer zijn als de rest van jouw leven moeilijk gaat worden. Neem daarom vrijblijvend contact op met Marjon Landheer. Zij gaat graag met jou kennismaken om jouw verhaal te horen. Gedurende dit gesprek zal zij al met een paar punten komen om als life coach Den Haag jou verder te helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.