Let goed op bij het horlogeband opmeten!

Als uw horlogebandje is gebroken, dan kunt u via onze site heel eenvoudig een nieuwe bestellen. Wij hebben alle mogelijke soorten bandjes in ons assortiment en daar kunt u op onze site een keer doorheen bladeren. Wij willen u dan ook vragen om snel een keer naar DeHorlogebandenspecialist.nl te komen kijken. Hier kunt u een nieuw bandje bestellen voor uw digitale horloge, maar ook kunt u hier een mooi nieuw bandje bestellen voor uw analoge horloge. Wij willen u echter graag wijzen op het feit dat u goed moet opletten met het horlogeband opmeten. Wanneer u namelijk uw horlogeband opmeten gaat, is het van groot belang dat u let op hoe u dit het beste kunt doen. Wanneer u dit namelijk niet goed doet, het horlogeband opmeten, dan loopt u het risico dat u het verkeerde bandje bestelt. Dat gunt u uw ergste vijand natuurlijk nog niet eens en vandaar dat wij u graag in deze tekst willen uitleggen hoe u het beste uw horlogeband opmeten kunt. Wij zullen dat stap voor stap aan u uitleggen zodat er bijna niks mis kan gaan. Mocht u behoefte hebben aan beeld bij deze uitleg, dan kunt u een keer naar onze site komen kijken. Hier hebben wij namelijk een instructievideo geüpload waarin wij u haarfijn uitleggen hoe u het beste een horlogeband opmeten kunt. Aarzel daarom niet langer meer en kom snel even op onze site kijken. Het adres van deze pagina is DeHorlogebandenspecialist.nl. U zult zien dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Wij vinden het namelijk altijd vervelend dat klanten niet in een keer het goede product kunnen krijgen. Vandaar dat wij er alles aan doen om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij hopen dan ook dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien hoe het horlogeband opmeten in zijn werk gaat. U zult zien dat het in principe helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Waar moet u op letten tijdens het horlogeband opmeten?

Wanneer u uw horlogeband opmeten gaat, moet u goed opletten waar u moet beginnen met meten. U moet met een liniaal beginnen met meten bij de binnenkant van de punten waar het bandje aan het horloge wordt gemonteerd. Wij spreken hier van ‘oortjes’ omdat het lijkt alsof dit de oortjes van uw horloge zijn, ondanks dat een horloge natuurlijk helemaal niet kan horen. Wanneer u dit goed meet, komt u waarschijnlijk uit op een getal rond de 20 millimeter. Doorgaans zijn het altijd even getallen waar u op uitkomt. Wanneer u op een getal zoals 23 uitkomt, kan het zijn dat u niet goed gemeten heeft of dat u een speciale maat heeft. Dat betekent dat u niet uit ons reguliere assortiment zult kunnen bestellen. Toch hoeft u niet bang te zijn dat wij u niet van dienst kunnen zijn want wij kunnen namelijk bandjes op maat leveren. Wij willen u daarom nogmaals graag op het hart drukken dat u altijd welkom bent om een keer een kijkje te komen nemen op onze site. Het adres van deze pagina is DeHorlogebandenspecialist.nl.

Wij hebben alle mogelijke soorten bandjes voor u beschikbaar

Wij willen u graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk eenvoudig en snel de juiste bandjes bestellen. Wij leveren:

  • bandjes voor digitale horloges
  • bandjes voor reguliere horloges
  • bandjes die wij speciaal voor u op maat kunnen maken

Wij hopen dat wij u voldoende hebben voorgelicht over onze mogelijkheden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.