Led spotjes

Heb jij al led spotjes in huis? Zo niet, dan moet je zeker eens overwegen om deze aan te leggen! Ze zijn namelijk:

Veel mensen overwegen deze mogelijkheid niet op het moment dat zij op zoek zijn naar verlichting voor hun woning. Zij denken dan eerder aan plafondlampen of een mooie hangende lamp boven de eettafel. En natuurlijk zijn dit opties, maar het zijn ook opties die nadelen hebben. Net als dat staande lampen bijvoorbeeld ook nadelen hebben, waar je geen last van hebt als je voor led spotjes kiest. Het grote voordeel van deze laatste is namelijk dat ze weggewerkt worden in het plafond, waardoor ze je nooit in de weg zullen staan of hangen. Daar komt bij dat je ze op iedere gewenste plek kunt monteren en dus ook over het hele oppervlak van het plafond kunt verspreiden. Op die manier heb je overal evenveel licht, je hoeft dus niet meer te knoeien met het naar je toe schuiven van een extra lamp als je wat wilt lezen. Daar komt ook nog eens bij dat je led spotjes aan kunt sluiten op een dimmer, wat jou in staat stelt om zelf de lichtsterkte te bepalen. Wil je een sfeervolle uitstraling bereiken, dan dim je ze wat. Heb je juist feller licht nodig, dan draai je ze gewoon helemaal open.

Led spotjes zijn duurzaam

Een belangrijke reden voor mensen die al wel voor led spotjes hebben gekozen, is het feit dat ze heel duurzaam zijn. Dat heeft in de eerste plaats te maken met het soort lampjes dat hierin zitten, led is immers nog vele malen energiezuiniger dan een spaarlamp. Daar komt bij dat je door de goede verspreiding van de spots nooit een heel sterke lamp nodig hebt. Dat heeft als voordeel dat jij veel minder energie zult verbruiken en dat is voor het milieu natuurlijk fijn, want alle stroom die niet verbruikt wordt, hoeft ook niet opgewekt te worden. Dus zelfs als je al groene stroom gebruikt, kun je met led spotjes toch nog duurzamer worden. Bovendien heeft het natuurlijk ook voor jouzelf een voordeel, want een lager verbruik zorgt er ook voor dat jouw rekening lager wordt of dat je meer energie terug kunt leveren aan het net. Dat betekent dat je er dus zelf ook financieel baat bij hebt om led spotjes te gaan gebruiken.

In alle ruimtes

Daar komt nog één voordeel bij dat we nog niet genoemd hebben en dat is dat je led spotjes in werkelijk iedere ruimte in huis kunt gebruiken. Je zult waarschijnlijk als eerste aan de woonkamer denken, maar ook in de eetkamer, keuken, hal, slaapkamer, overloop en zelfs toilet en badkamer kun je ze gebruiken. Let er dan wel op dat je in de badkamer de spatwaterdichte variant gebruikt, zodat je geen problemen krijgt met kortsluiting vanwege het vocht. Door ze overal in huis te plaatsen, kun je een mooie eenheid creëren. Ben jij geïnteresseerd en zou je ook led spotjes willen gaan gebruiken? Dan moet je zeker kijken bij Ledinbouwspots Leds. Zij bieden een zeer compleet assortiment op dit gebied, met niet alleen maar de armaturen en de lampjes, maar ook met alle toebehoren die je nodig kunt hebben. Je kunt dan denken aan dimmers en schakelmateriaal, maar ook aan bijvoorbeeld bedrading, lasklemmen en bewegingsmelders. Alles wat je nodig hebt, kun je dus heel gemakkelijk bij één zaak bestellen. Al hun producten zijn bovendien voordelig geprijsd, waardoor de aanleg van led spotjes nog voordeliger wordt en financieel nog veel aantrekkelijker!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.