Lash lifting Amsterdam werkt aan uw zelfvertrouwen

Nagels laten doen wordt steeds populairder, maar het krullen en langer maken van wimpers is iets waar niet veel mensen gelijk aan denken bij een beautysalon. Toch kan dit in veel gevallen uw zelfvertrouwen een goede boost geven. U kunt voor lash lifting in Amsterdam terecht bij Lashes, Brows & Nails. Na de behandeling krijgt u een fris en helder uiterlijk en lijken uw wimpers vele malen langer. De behandeling is vooral voor mensen met korte of dunne wimpers erg effectief, maar uiteindelijk is lash lifting in Amsterdam voor iedereen mogelijk. Ieder type wimpers is geschikt en het is daarnaast niet schadelijk voor uw lichaam of gezondheid.

Een intensere look met lash lifting Amsterdam

Iedere behandeling wordt gedaan met een speciale wimperlifting techniek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van siliconen pads waardoor de wimperharen een voor een behandeld kunnen worden. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van wimperextensions, zult u geen last hebben van uitvallende wimperharen of irritatie na het aanbrengen van valse wimpers. U kunt er daarnaast ook nog voor kiezen om uw wimpers te laten verven. Daarmee creƫert u een nog intensere look waar u maanden plezier van heeft. Na de behandeling van lash lifting in Amsterdam is het niet meer nodig om mascara op te doen. Uw ogen zullen een echte blikvanger zijn en de complimenten zullen binnen blijven stromen. U zult zien dat uw zelfvertrouwen hierdoor ook een enorme boost krijgt. Een win-win situatie dus! Meer voordelen:

  • Geen gebruik meer van een wimperkruller
  • Bespaart veel tijd in de ochtend of voor een feestje
  • Direct na de behandeling een natuurlijke uitstraling
  • Het is niet schadelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsproducten

Zoals u ziet heeft lash lifting in Amsterdam veel gevolgen die uw leven een stuk makkelijker maken. U hoeft niet meer in alle haast naar de winkel als vlak voor een feestje uw mascara op blijkt te zijn. De tijd die u er uiteindelijk mee wint, kunt u besteden aan belangrijkere dingen. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat het er nep uitziet. U zult zien dat uw ogen na de lash lifting in Amsterdam gelijk een natuurlijke uitstraling hebben doordat ze groter lijken. Ook als u korte of dunne wimpers heeft, zijn de resultaten van lash lifting Amsterdam verbluffend. De natuurlijke krul maakt uw look helemaal af.

Een tevreden klant is het belangrijkste

Lashes, Brows & Nails begon in 2015 als nagelstyliste in een kapsalon in Amsterdam. Doordat er al meerdere disciplines werkzaam waren in de zaak, was ik een welkome aanvulling. Na een tijdje heb ik mijn pakket uitgebreid met onder andere lash lifting en microblading. Hierdoor ontstond er een totaalpakket voor klanten. Ik ben me gaan specialiseren in lash lifting in Amsterdam, waardoor prachtig gekrulde wimpers voor iedereen binnen handbereik zijn. Wat het vak voor mij zo mooi maakt, is dat klanten er 6 tot 10 weken plezier van hebben en iedereen kan blijven doen wat zij ook in het dagelijkse leven doen, zonder de kwaliteit van de wimpers te verliezen. Dit maakt lash lifting in Amsterdam zo speciaal voor mij. Het is heerlijk om te zien dat klanten met een tevreden gevoel de deur uit gaan. Daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor! Wilt u meer informatie over mijn werkzaamheden of de lash lifting in Amsterdam? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan zowel door het contactformulier op lashesandbrows.nl in te vullen of door te bellen of mailen naar de contactgegevens vermeld op de website. Nadat u uw gegevens heeft achtergelaten, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zien u graag terug in onze salon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.