Laat uw producten bedrukken door middel van tamponprint

Onregelmatige vormen zijn vaak lastig te bedrukken. Er zijn speciale technieken voor nodig om ook op bolle en holle items een goede print te zetten. Een van deze technieken is de tamponprint. Met tamponprint krijgt u door middel van een flexibele siliconen rubber een bedrukking op gebogen objecten. Bij VK Print kunnen wij deze tamponprint voor u uitvoeren. Wij leggen u daarom graag uit wat wij kunnen betekenen met onze tamponprint voor uw producten, zodat u direct nog een kwalitatief goede bedrukking op uw producten heeft. Daarnaast leggen wij u ook graag uit hoe tamponprint werkt en voor welke voorwerpen deze geschikt is.

Tamponprint is kostentechnisch aantrekkelijk

Tamponprint is een techniek die het mogelijk maakt dat onregelmatig gevormde items bedrukt kunnen worden. De tampon wordt hierbij gevormd door siliconen rubber. De inkt wordt door de tampon geabsorbeerd, waarna hij overgezet kan worden op het product middels deze druktechniek. De tampon is zo flexibel dat hij kan drukken op gebogen objecten. Het bedrukken van bolle of holle voorwerpen is daarom mogelijk. Dat is de kracht van tamponprint. U kunt deze druktechniek gebruiken voor:

  • Klokken
  • Notitieboekjes
  • Glazen
  • Sleutelhangers
  • Vouwkratten
  • Winkelmandjes

Het grote voordeel van tamponprint is dat er een hogere resolutie mee wordt bereikt dan zeefdruk, waardoor er een mooi resultaat gerealiseerd kan worden. Voor afbeeldingen die extra scherp moeten worden weergegeven is deze druktechniek een extra goede mogelijkheid. Daarnaast kunnen er ook meerdere kleuren gebruikt worden. Dit maakt tamponprint kostentechnisch ook een stuk aantrekkelijker. Bij ons betaalt u tevens altijd de laagste prijs vergeleken met onze concurrenten. Zo kunnen wij u altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Zodra u met ons in contact komt, bespreken wij de mogelijkheden op basis van uw wensen en eisen. Hierbij kijken wij ook of dit de juiste druktechniek is, of dat er toch gebruik gemaakt moet worden van een van onze andere technieken. Aan de hand van de oplage die u gedrukt wilt hebben, maken wij een passende offerte. Zodra u hiermee akkoord gaat, beginnen wij aan uw drukwerk en leveren deze zo snel mogelijk bij u. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw producten. U kunt natuurlijk ook altijd eerst om meer advies vragen bij onze medewerkers alvorens u een offerte opvraagt. Zo weet u direct wat er mogelijk is voor uw producten en of u met ons een samenwerking aan wilt gaan.

Meerdere druktechnieken en een snelle levering

VK Print is uw specialist op het gebied van drukwerk. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende druktechnieken, waardoor vrijwel ieder product bij ons bedrukt kan worden. Wij bedenken, bedrukken, controleren, verpakken  en verzenden alle opdrachten vliegensvlug, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw kant-en-klare producten. Onze medewerkers zijn deskundig en toegewijd. Wij garanderen altijd een goede naleving van de afspraak, waarbij de wensen van de klant bij ons voorop staan. Naast tamponprint, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere rondzeefdruk, blinddruk en textieldruk. Een volledige lijst van onze werkzaamheden vindt u terug op onze website, waarbij er ook een uitgebreide samenvatting staat. Zo weet u precies wat de mogelijkheden zijn en waarvoor u bij ons terecht kunt. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte van advies of behoefte aan meer informatie over onze werkwijze en diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op vkprint. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies en informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.