Kleine hoverboard

Ben jij op zoek naar een kleine hoverboard, waarvan je zeker weet dat het goed zit? Kijk dan niet verder dan een Oxboard, een fantastische kleine hoverboard waarmee iedereen uit de voeten kan. Bij https://ninebotflevoland.nl/ vind je de originele Oxboard, van Nederlandse makelij, voor een scherpe prijs. Kom eens langs in onze showroom in Lelystad om zelf een Oxboard te ervaren, of bestel direct op onze website! Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen, zodat jij kunt genieten van de perfecte kleine hoverboard.

Wat voor kleine hoverboard is een Oxboard?

Een Oxboard is dus een kleine hoverboard, wat betekent dat je niks hebt om je aan vast te houden. Je voeten staan op de Oxboard, en de Oxboard zorgt ervoor dat jij in balans blijft en niet voorovervalt. Dit doet de Oxboard door een combinatie van slimme sensoren en een krachtige motor. Hiermee worden alle minuscule bewegingen, zelfs die je onbewust maakt, gecompenseerd, zodat je gewoon rechtop blijft staan. Naast dat je stil kan staan is het natuurlijk ook mogelijk om vooruit of achteruit te rijden: dit doe je door voorover of achterover te leunen. De Oxboard herkent dit en begint dan te rijden. In het begin is het misschien wat onwennig, maar je zult al snel door hebben hoe het werkt. Met een beetje oefenen gaat het rijden op een Oxboard waarschijnlijk net zo makkelijk als lopen of fietsen. En heb je eenmaal de basics onder de knie dan kun je ook moeilijkere dingen proberen met de Oxboard. Een bekende truc is het maken van een 360 graden draai. Dit doe je door scherp naar links of rechts te sturen, zodat een van de wielen blokkeert en de andere gaat draaien. Hierdoor draai je om je eigen as. Het lijkt misschien nu nog wat moeilijk, maar heb je eenmaal wat ervaring op een Oxboard dan kunnen wij je garanderen dat je binnen de kortste keren met alle gemak 360 graden draaien maakt. Dat maakt de Oxboard ook tot zo’n leuke kleine hoverboard: je hebt een goede basis waarmee je uit de voeten kunt, maar ook voldoende mogelijkheden om leuke dingen te proberen. De perfecte combinatie dus voor iedereen die graag iets meer wil dan een simpele hoverboard.

Andere zelfbalancerende voertuigen

Naast dat je bij Ninebot Flevoland de kleine hoverboard Oxboard kunt krijgen bieden wij ook een aantal producten aan van Ninebot. Deze fabrikant is waarschijnlijk het bekendst van de iconische Segway, maar ze bieden ook een aantal andere zelfbalancerende voertuigen aan. De Segway waar de meeste mensen aan denken is waarschijnlijk de Ninebot Elite, de grote Segway met handbesturing. Hierbij houd je een stuur in je handen, waarmee je de richting aan kunt geven. Een Segway Elite is daarom iets makkelijker om mee te rijden als je net begint, omdat je minder hoeft te wennen aan het zelfbalancerende effect. Ook sturen voelt iets natuurlijker. Een alternatief voor de Oxboard kun je bij Segway ook vinden in de vorm van de Ninebot Mini pro. Dit is feitelijk een kleine hoverboard, maar dan voorzien van kniebediening. Je staat dus niet compleet vrijstaand op de hoverboard, maar je hebt iets om tegenaan te leunen. Met je knieën kun je dan ook sturen, wat voor sommige mensen een pre is. Ook dit is iets makkelijker dan een hoverboard, maar als je echt voor het gemak wilt gaan dan is een Segway Elite toch aan te raden. Maar wat voor zelfbalancerend voertuig je ook zoekt, bij Ninebot Flevoland heb je een ruime keuze, zowel van Ninebot als van het Nederlandse Oxboard.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.