Kies voor de goedkope taxi in Leiden!

Kies voor de goedkope taxi in Leiden!Leiden is een oude stad in de provincie Zuid-Holland. De stad kent ongeveer 125.000 inwoners, waaronder bijna 24.000 jong volwassenen. Dit komt door onder andere door het hoge aantal studenten dat in Leiden woont. Er is veel baangelegenheid te vinden en de stad is erg dicht gebouwd. De stad staat bekend om haar rijke geschiedenis, de oude binnenstad met grachten en meerdere monumentale bouwwerken. Het openbaar vervoer is een veel gebruikt vervoersmiddel in en om de stad. Het is relatief goedkoop en toegankelijk voor iedereen. Wil je nog meer tijd besparen, kies dan voor een goedkope taxi in Leiden. Taxi de Leeuw biedt al elf jaar haar vervoersdiensten aan. Deze goedkope taxi in Leiden heeft erg comfortabele auto’s, waaronder uit de Mercedes-Benz klasse. Deze goedkope taxi in Leiden haalt je thuis op voor de deur en zet je af op plaats van bestemming. Een prettige en rustige manier van reizen, waarbij je je niet druk hoeft te maken over de route of het verkeer. Dat wordt allemaal voor je geregeld. Je kunt ondertussen bijvoorbeeld aan het werk of lekker je eigen ding doen. Dit maakt het een relaxte rit.

Waarom deze goedkope taxi in Leiden?

Er zijn meerdere redenen waarom je voor een taxi moet kiezen bij taxibedrijf de Leeuw zoals:

  • Goedkope taxi in Leiden. Er is geen goedkopere!
  • Ontzettend betrouwbaar en perfecte service.
  • Uitstekende veiligheidseisen.

Taxi de Leeuw is de goedkoopste taxi in de gehele stad, terwijl veel mensen denken dat een taxirit tegenwoordig onbetaalbaar is. Bij deze goedkope taxi in Leiden is dit niet het geval en hier geniet je van de voordelen en kortingen ten opzichte van andere vervoerders. Je houdt dan geld over voor andere leuke dingen! Daarnaast staan enkele tarieven vooraf al vast. Dit zorgt dat je niet voor verrassingen komt te staan. De rit van Leiden naar Schiphol kost bijvoorbeeld 38 euro voor een taxi van een tot drie personen. Voor een taxibus is dit 44 euro, waar vier tot zeven mensen mee kunnen worden vervoerd. Van Leiden naar Amsterdam kost voor een taxi 80 euro en voor een taxibus 95 euro. Voor de taxi van Leiden naar Den Haag is dit 42 euro, dan kost een taxibus 50 euro. Tot slot kost een taxi van Leiden naar Rotterdam 80 euro en een taxibus 95 euro. Reis dus vooral met meerdere personen, waardoor de gemiddelde prijs erg omlaag gaat. Goedkope taxi in Leiden voor jou en je medereizigers! Daarnaast is de service al elf jaar lang betrouwbaar. De taxi zal altijd op de afgesproken tijd bij je arriveren en de goedkope taxi in Leiden zal ook rekening houden met de drukte op de weg. Op die manier ben je altijd op tijd op je eindbestemming. De goedkope taxi in Leiden beschikt over de Mercedes-Benz E-klasse en V-klasse. Dit zijn jonge, betrouwbare en luxe auto’s om je mee laten te vervoeren. De chauffeur hebben allemaal ervaring en alles in huis om de rit naar wens te maken.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website https://deleeuwtaxi.nl/. Daar is meer informatie te vinden over deze goedkope taxi in Leiden. Je kunt ook op de website het contactformulier invullen, waarna contact met jou wordt opgenomen. Taxi de Leeuw is telefonisch bereikbaar op het nummer 0715-790669. Of verstuur een email naar info@taxideleeuw.nl. Ben je overtuigd van de diensten van goedkope taxi in Leiden? Reserveer dan direct een taxi via de website! Doe je dit 24 uur van te voren, dan profiteer je optimaal van de lage prijzen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.