Kent u onze audio tour al?

Als u een bedrijf heeft en u wilt graag tijdens de jaarlijkse open dag een rondleiding geven voor de mensen die graag willen zien hoe de producten die zij gewend zijn te kopen, echt gemaakt worden, dan hebben wij u veel interessante mogelijkheden te bieden. Een probleem waar u waarschijnlijk tegenaan zal gaan lopen, is dat u te maken heeft met veel lawaai tijdens de rondleiding. Vandaar dat wij u graag iets zouden willen vertellen over de audio tour die wij u kunnen leveren. Bij ons kunt u namelijk een audio tour huren wanneer u dat graag zou willen. Wij kunnen u deze audio tour verhuren wanneer u graag wilt dat de mensen die de rondleiding in uw fabriekshal goed kunnen verstaan. Wij hebben al heel vaak mensen aan een goede audio tour mogen helpen en wij hebben altijd te horen gekregen dat dit heel goed werkte. Wij weten precies wat u nodig heeft, dus mocht u een keer willen weten wat wij allemaal te bieden hebben, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Hier kunt u namelijk zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Ook kunt u hier foto’s zien van de audio tour die wij u kunnen leveren. U zult merken dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een goed product krijgt aangeboden. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Aarzel dus ook niet langer meer, maar kom even naar Axitour kijken. Hier kunt u ook meteen een offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag snel in behandeling nemen en u daarna snel laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u nog vragen heeft over onze mogelijkheden, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te woord te staan. Onze mensen kunnen u alle details vertellen over de audio tour die wij u kunnen leveren.

Onze audio tour is ook geschikt voor conferenties

Wanneer u een conferentie gaat organiseren en u heeft mensen uitgenodigd die verschillende talen spreken, is het handig om even te komen kijken naar de mogelijkheid die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over het huren van een audio tour. Wij kunnen deze audio tour namelijk ook inzetten om vertalingen aan te bieden. U krijgt dan allemaal een ontvanger waarmee u de vertalingen kunt ontvangen die de vertalers op dat moment ter plaatse maken. Zo kunt u iedereen verstaan die op uw conferentie gaat spreken. Dat zorgt altijd voor een goede sfeer in het gebouw en wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij alles op alles zetten om u apparatuur van hoge kwaliteit aan te bieden. Kijk daarom vandaag nog even op onze site. Het adres van onze site is Axitour.nl. Wij hopen u snel een keer op deze site te mogen verwelkomen.

Heeft u nog vragen?

Mocht u momenteel nog andere situaties voor ogen hebben waarin u graag een audio tour wilt gebruiken, maar wanneer u niet weet of deze apparatuur daar geschikt voor is, kunt u ons altijd even contacteren. Wij leggen u graag meer uit over:

  • de kosten die verbonden zijn aan het huren
  • de mogelijkheden van onze apparatuur
  • de mogelijkheid om onze apparatuur te kopen

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij leggen u graag meer uit over onze mogelijkheden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.