Kantoorinrichting

Het vernieuwen van een kantoorinrichting is het beste uit te besteden aan een specialist zoals KATO projecten. Niet alleen kunnen zij zorgen voor een mooie uitstraling in het kantoor, maar ook voor verantwoordelijk meubilair dat voldoet aan de wetten en regels volgens de arbowetgeving. Een kantoor inrichten lijkt wellicht zo makkelijk en snel uit te voeren, maar als u geconfronteerd wordt met de regels, dan komt u erachter dat u beter een expert kunt inschakelen. Helemaal wat betreft de inrichting. Via de website katoprojecten.nl komt u erachter waar zij u in kunnen begeleiden bij het inrichten van een bedrijfsruimte. Zij streven ernaar een inspirerende kantoorinrichting tot stand te brengen waar uw medewerkers graag in werken. Bij het ontwerpen van deze nieuwe werkomgevingen, blijven zij in hun achterhoofd houden dat het uiteindelijke ontwerp gunstig is voor uw organisatie. Niet alleen dat de werknemers er graag zijn, maar dat dit hun motiveert tot betere prestaties. Een kantoorruimte moet een positieve uitwerking hebben op alle vlakken. Zeker in het voortbestaan van uw bedrijf. Naast deze punten denken zij er ook aan om alles zo praktisch mogelijk te houden, maar daarin ook mee te gaan met de tijd. Lees op katoprojecten.nl wat KATO te bieden heeft op het gebied van kantoorinrichting.

Kantoorinrichting voor een nieuwe tijd

KATO projecten doet meer dan het ontwerpen van een nieuwe kantoorinrichting. Het is voor hen ook mogelijk de inrichting uit te voeren. Zo hebben zij veel meubelen beschikbaar waarmee zij bedrijven kunnen inrichten. De volgende meubelen zijn verkrijgbaar via deze specialisten op het gebied van kantoorinrichting:

  • Vergadertafels
  • Kantinestoelen
  • Verlichting
  • Bureaustoelen
  • Lounge meubelen

Wanneer zij met ideeën komen, dan kunnen zij dit ook in zijn totaliteit voor u verzorgen. Alle soorten stoelen en tafels hebben zij beschikbaar. Bij het selecteren van het interieur denken zij niet alleen aan het uiterlijk, maar ook aan de functionaliteit. Hun meubelen hebben dus altijd stijl en zijn prettig om te gebruiken. Allemaal zijn ze ergonomisch verantwoordelijk, zodat het voor de medewerkers prettig is om mee te werken. Hier wordt gedacht aan de arbeidsproductiviteit en de gezondheid. Wanneer medewerkers te maken hebben met slechte stoelen en tafels, dan loopt u het risico dat ze lichamelijk iets gaan mankeren. Denk aan rugklachten, of klachten in de schouders, nek en armen. Klachten van dergelijke aard moeten voorkomen worden. Dat is nog een reden om voor kantoorinrichting een expert als KATO aan te nemen. Zij weten welke meubelen geschikt zijn voor de werkvloer en kunnen uw wijzen op de risico’s indien deze van toepassing zijn.

Een plezierige samenwerking

Al meerdere bedrijven hebben vol vertrouwen samengewerkt met KATO bij het samenstellen van een nieuwe kantoorinrichting. Bij het eerste gesprek is al duidelijk dat u te maken hebt met een groep ervaren experts. Zij weten de grote lijnen en de details goed op een rij te krijgen en zo tot een bijzonder ontwerp te komen. Net als u staan zij stil bij de verschillende gebruikers ervan, maar zij weten dat de meubelen en de inrichting naar de zin gaan zijn van de medewerkers. De afgelopen 20 jaar zijn zij bezig geweest met project- en kantoorinrichtingen. Hier zaten grote projecten tussen waarbij hen gevraagd was een bedrijf van begin tot eind in te richten. Op hun website katoprojecten.nl zijn de resultaten van KATO te zien die u wellicht inspiratie geven tot het veranderen van de kantoorinrichting. Dit kan voelen als een behoorlijke stap voor een bedrijf, maar u zult zien dat het op de lange termijn de moeite waard is. KATO introduceert u graag met een kantoorinrichting dat leidt tot plezierige productiviteit dankzij de natuurlijke en duurzame materialen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.