It recruitment

Als er een sector is die zich dagelijks ontwikkeld, dan is het de IT. Nieuwe software verschijnt met de dag en om de zoveel tijd bedenkt de branche nieuwe ‘ best practices’. Om te blijven voldoen aan de standaard die de klant stelt, is het belangrijk dat je beschikt over personeel dat met je meebeweegt. Enthousiaste medewerkers die niet bang zijn voor verandering, en een uitdaging met beide handen aangrijpen. De vraag is dan natuurlijk: waar vind je deze mensen? Dat kan lastiger zijn dan je denkt, maar met behulp van Aatop ICT heb je ze in no time gevonden! Dit bedrijf is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in IT recruitment. Met hun hulp vind je snel de vakman die bij je bedrijf past. Hoe gaat dit bedrijf te werk?

  • Transparante communicatie en duidelijke voorwaarden
  • Eigen database
  • Zorgvuldig omgaan met sollicitanten
  • Een vaste contactpersoon

In de IT recruitment gaat alles om duidelijkheid. Als werkgever wil je duidelijkheid over de persoon die je aanneemt, als sollicitant wil je alles weten over het bedrijf waar je terechtkomt. Daarom helpt Aatop ICT bij het scheppen van duidelijke voorwaarden voor beide partijen. Zo weten zowel werkgever als werknemer precies waar ze aan toe zijn. Er komen dus nooit sollicitanten langs die niet voldoen aan het gewenste profiel. Verder werkt het bedrijf met eigen data. Ze hebben een grote database waar honderden professionals in zijn opgeslagen. Als werkgever vind je zo snel de persoon die precies bij de functie past. Vroeger richtte it recruitment zich vooral op het vinden van een iemand met het juiste diploma. Tegenwoordig is alles gericht op het vinden van kwaliteit. Uiteraard is opleiding daarin belangrijk, maar ook wordt gekeken naar de instelling van de sollicitant en hoe goed hij of zij in de organisatie past. Wil jij meer weten over it recruitment, of ben je op zoek naar personeel? Surf dan direct naar https://www.aatop-ict.nl/it-recruitment/ en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

It recruitment: voor sollicitant en werkgever

Hoe trek je als bedrijf de juiste mensen aan? Door te werken vanuit een visie en je mensen met respect te behandelen. Dit is een daarom een belangrijk onderdeel van it recruitment. Het is bekend dat er flinke tekorten zijn in de IT. Wanneer een sollicitant zich niet aangetrokken voelt tot de vacature of het bedrijf, staan andere bedrijven in de rij. Dat wil je uiteraard voorkomen. Om de juiste werknemers binnen te halen moet je een aantrekkelijk pakket aanbieden en moet je zorgen voor een comfortabele werkomgeving. Zo weet je zeker dat de sollicitant zich altijd gehoord voelt en voor je aan de slag gaat! Voor de werkgever is het prettig dat Aatop ICT werkt met één contactpersoon. Hierdoor weet je altijd precies hoe het zit met je vacature en of er al gegadigden zijn. Wil jij je it recruitment uitbesteden, of ben je gewoon op zoek naar wat meer informatie? Op de site lees je meer over het vinden van de juiste persoon en zie je voorbeelden van vacatures waarin het bedrijf succesvol heeft bemiddeld.

Direct de juiste medewerker

Een sollicitatieprocedure kost tijd en geld. Het is daarom vervelend als dit proces langer duurt dan normaal. Met it recruitment vind je snel de juiste persoon voor jouw baan. Dat kan je op termijn een boel geld besparen, zeker als je regelmatig op zoek bent naar nieuw personeel. Daar komt bij dat je vaste werknemers meer tijd overhouden, omdat ze minder vaak een nieuwe kracht hoeven in te werken. Kortom: zet direct de juiste mensen op de juiste plaats met it recruitment, dat bespaart op termijn veel kostbare resources!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.