Hypnotherapie, is dat iets voor u?

Bij de hypnosepraktijk.net bent u aan het juiste adres als u hypnotherapie wilt ondergaan. Tijdens de hypnotherapie brengen we u in een trance zodat we kunnen binnendringen in uw onderbewustzijn. Dat is het deel dat doorgaans zorgt voor al die irrationele angsten. U merkt er vooral veel van in uw dromen, kortom in een fase waarin u geen grip hebt op de realiteit. Tijdens deze hypnotherapie kunnen we suggesties doen aan uw onderbewustzijn door er letterlijk tegen te praten. U merkt na een eerste behandeling direct resultaat. En dat betekent dat u misschien wel direct dat ene sigaartje kunt laten liggen of dat biertje kunt laten staan. Maar het helpt u ook op allerlei andere fronten. Angsten verdwijnen misschien wel als sneeuw voor de zon, u voelt zich meer ontspannen omdat dit de stress uit uw lichaam is gesijpeld en uw humeur gaat er zienderogen op vooruit. Kortom, genoeg redenen om een praktijk te bezoeken die is aangesloten bij onze site. Er is vast en zeker binnen de Benelux ook voor u wel een praktijk in de buurt te vinden waar nog plek is zodat u snel geholpen kunt worden. Hypnotherapie is geen alternatieve geneeswijze maar maakt tegenwoordig deel uit van de medische gezondheidszorg. Er is in ieder geval wetenschappelijk aangetoond dat het zichtbaar verschil maakt. Het kan dan ook zeker worden ingezet als ondersteuning bij zwaardere mentale aandoeningen. Natuurlijk is geestelijke gezondheidszorg er complex en een bezoek aan een psycholoog staat bij de wat zwaardere gevallen absoluut op nummer eén.

Dankzij hypnotherapie kunt u onder andere stoppen met uw verslavingen

Hypnotherapie kan aldus heel wat soelaas bieden. Likt het u een beetje eng? Lees dan de inspirerende verhalen van mensen die u al zijn voorgegaan even door op onze site. Ook leggen we daar stapsgewijs uit hoe we te werk gaan zodat u zonder zorgen hier aan kunt beginnen.

  • Wij bieden binnen de Benelux de grootste keten aan praktijken aan,
  • Uiteraard waarborgen wij de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strikte eisen die worden gesteld door de beroepsvereniging,
  • De therapeuten zijn allen officieel erkend en gediplomeerd en werken al jarenlang als therapeut. Ze kennen de fijne kneepjes van het vak, weten wat wel en niet kan en werken zowel veilig als doelgericht.

U wilt van uw probleem afkomen maar het lukt maar niet om dat via de normale kanalen te doen. Therapie heeft weinig nut en u hebt ook geen zin om uw hele leven aan de medicijnen te moeten. Daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten en het is niet meer dan logisch dat u eens om u heen gaat kijken naar een alternatieve oplossing. En dat is waar hypnotherapie om de hoek komt kijken. Vraag trouwens nog even aan uw zorgverzekeraar of een dergelijke behandeling vergoed wordt door de hen. Zowel fysieke klachten als mentale hindernissen pakken wij aan. Het zal regelmatig blijken dat ze erg veel met elkaar te maken hebben en dat het aanspraken van uw onderbewustzijn wonderen kan doen.

We bieden een groot netwerk aan praktijken in de Benelux

Ziet u hypnotherapie nu ook wel zitten? Kijk dan snel op de site zodat u een praktijk bij u in de regio kunt vinden. U vindt er tevens hun contactgegevens dus bel of mail als u nog prangende vragen hebt of al bent overtuigd en dus direct een afspraak wilt inplannen. Wist u dat we ook trainingen geven zodat u zelf hypnotherapie kunt leren geven? Daarbij geven we basic trainingen tot zeer geavanceerde hypnotherapeutische regressieopleidingen en dus is er voor ieder wat wils te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.