Hotels in Twente; ontdek ’t Kruisselt in het groen

Mijn vriend en ik zijn echte natuurmensen, althans, dat zeggen we graag over onszelf. De waarheid gebiedt te zeggen dat wij nog altijd in het hart van de stad wonen en dat we het toch moeilijk vinden om de stad uit te gaan. We hebben inmiddels twee kinderen en genieten toch wel erg van de nabijheid van de winkels en restaurants, maar na verloop van tijd hebben wij echt wel rust nodig en dan zoeken we naar hotels in Twente omdat wij een aantal jaar geleden hebben ontdekt dat hotels in Twente en de omgeving zeer de moeite waard zijn om te bezoeken voor een vakantie. Hotels in Twente en de omgeving hebben alles te bieden wat je hartje maar begeert als je zoals wij op zoek bent naar een leuke en betaalbare vakantie in het groen. Wij hebben een aantal hotels in Twente bezocht door de jaren heen, maar uiteindelijk kwamen wij uit bij een hotel dat ons hart heeft gestolen en dat is het hotel met de naam ’t Kruisselt. Op de website van ’t Kruisselt, www.kruisselt.nl, hadden wij al een heel goed gevoel over het hotel, maar toen we besloten te boeken, werd dit gevoel ook werkelijkheid en kwamen wij erachter dat wanneer wij voor een vakantie in eigen land kiezen, dit voor ons echt de beste keuze is. Wat voor mijn vriend en ik belangrijk is, is dat wanneer we eenmaal op vakantie gaan, we ook echt de rust opzoeken. Natuurlijk zijn er verschillende hotels in Twente, maar zoals ’t Kruisselt is gelegen te midden van het groen; dat is wel erg bijzonder en heel erg prettig. De eerste keer dat we het hotel bezochten had ik wat stress op het werk gehad en dat was een beetje onder de huid gaan zitten. Normaal gesproken duurt het dan wel een week voor ik die dingen achter te me kan laten, maar op de een of andere manier voelde het hotel zo goed aan, dat ik veel sneller tot rust kon komen. Dat is werkelijk een van de redenen dat we nu steeds weer kiezen voor dit hotel, ook al zijn er verschillende mogelijkheden om hotels in Twente te boeken.Bij dit hotel kies je voor:

  • Groen
  • Schoonheid
  • Gastvrijheid

Hotels in Twente; arrangementen

De eerste paar dagen van onze vakantie hebben mijn man en ik vaak vooral behoefte aan stilte, rust, en lekker eten. Dan zit je bij ’t Kruisselt meteen goed, want de kaart is echt perfect. Je kunt er van de kaart kiezen maar er zijn ook leuke arrangementen waar je voor kunt kiezen. Als je bijvoorbeeld met een groep mensen op vakantie gaat, of een bepaalde wens hebt, dan is het een goed idee om op de website eens te kijken of er een leuk arrangement voor je bij is. Dat kan ook vaak schelen in de kosten. Van de hotels in Twente die wij bezochten vinden mijn vriend en ik dat ’t Kruisselt wel een van de beste prijs en kwaliteit verhoudingen heeft.

Dingen in de omgeving

Als die eerste paar dagen van ontspanning achter de rug zijn, dan gaan mijn vriend en ik er graag op uit in de mooie omgeving rondom het hotel. Het is dan ook super fijn dat je fietsen kunt huren om mooie tochten door de omgeving te maken. Wij houden er bijvoorbeeld van om lekker te lunchen in een van de nabij gelegen dorpjes. Op die manier ontdekken we steeds weer nieuwe plekken waar we heerlijk koffie of appeltaart drinken. We genieten tegenwoordig ieder jaar van deze waanzinnige plek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.