Hoe komt u aan vestigingsadres voor de KVK?

Toen ik vorig jaar mijn kantoor heb opgezegd omdat ik alleen nog maar online werk, heb ik er nooit over nagedacht dat ik daardoor ook geen vestigingsadres voor de kvk had. Daar kwam ik echter al heel snel achter omdat ik een bericht kreeg van de overheid dat ik geen vestigingsadres voor de kvk meer had. Dat was fijn om te horen te krijgen omdat je namelijk wel een vestigingsadres voor de kvk nodig hebt. Ik heb daarom gekeken hoe ik dit probleem kon oplossen. Het vervelende was dat ik dus niet meer een kantoor nodig had. Dat was voor mij namelijk niet belangrijk omdat ik overal kon werken waar ik maar toegang heb tot het internet. Dat betekende dat ik mijn kantoor van de hand kon doen omdat ik hier eigenlijk alleen maar mijn post ontving en dat was al niet veel meer. Ik heb daarom gekeken naar de mogelijkheden om een vestigingsadres voor de kvk te vinden en ik ben op zoek gegaan op het internet om te zien wat anderen die in eenzelfde soort situatie zaten hadden gedaan. Ik heb toen goed op het internet gezocht en ik las dat heel veel mensen bij een ander bedrijf een vestigingsadres voor de kvk kopen. Dat is een legale manier van doen en dat sprak mij ook wel aan. Ik las echter wel dat je goed moet opletten waar je je vestigingsadres voor de kvk koopt omdat het namelijk zo is dat wanneer je met een verkeerde partij in zee gaat, je heel veel meer kosten gaat betalen dan eigenlijk nodig is. Ik ben daarom gaan kijken waar ik voor een goede prijs een vestigingsadres voor de kvk kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van easystartoffice.com kon gaan surfen. Deze site had heel veel goede recensies gekregen van allerlei klanten en ik vond het daarom interessant om te zien wat ik hier allemaal aan mogelijkheden kreeg aangeboden. Ik heb diezelfde dag de pagina nog even goed doorgenomen en toen wist ik dat ik mij hier het beste kon laten registreren wanneer ik er zeker van wilde zijn dat ik een goed vestigingsadres voor de kvk zou hebben. 

Ik vond hier een goed vestigingsadres voor de kvk

Toen ik eenmaal op de site van easystartoffice.com was aangekomen, heb ik gezien dat je hier niet alleen een vestigingsadres voor de kvk kunt regelen, maar dat je hier ook post kunt laten ontvangen en doorsturen. Dat was voor mij heel interessant omdat ik zo altijd een vast postadres had. Ik ben daarom blij dat ik een vestigingsadres voor de kvk via deze site heb laten vastleggen omdat ik zo een professionele indruk naar mijn klanten toe kan maken. 

Ik ben zeer tevreden 

Mocht u het probleem waar ik mee geconfronteerd werd, herkennen, dan raad ik u aan om:
  • Even naar easystartoffice.com te gaan kijken 
  • Te lezen wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen 
  • Vandaag nog een inschrijving te regelen via deze site 

Ik ben blij dat ik een goede oplossing gevonden heb. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.