Hier koop je de mooiste robuuste eettafels

Ben je je huis opnieuw aan het inrichten en daarvoor op zoek naar een winkel waar ze robuuste eettafels verkopen? Dan ben je bij Eigen Stijl Wonen aan het juiste adres. Daar hebben ze een uitgebreide webshop met super veel van dit sort stoere tafels die niet misstaan in een industrieel, landelijk of romantisch interieur. Robuuste eettafels zijn perfect voor als je een wat rauwer randje aan je interieur wilt geven. Ze zijn vrijwel altijd van hout gemaakt, wat ze een stoere, maar tegelijkertijd hele gezellige look geeft. Krassen en vlekjes zie je er niet zo snel op door het patroon in het hout, en als je ze ziet dan storen ze eigenlijk niet. Dit soort robuuste eettafels kan namelijk gerust een vlekje of deukje hebben, daar worden ze eigenlijk alleen maar mooier van. Bij Eigen Stijl Wonen hebben ze een grote collectie van dit soort tafels staan, van allerlei verschillende soorten hout en in diverse maten. Je kunt de gele collectie online in hun webshop bekijken en bestellen, maar je kunt ook in hun winkel langsgaan om de tafels in het echt te bekijken. Veel mensen gebruiken de webshop om alvast het assortiment te bekijken, zodat ze in de winkel alvast een selectie hebben die ze kunnen gaan bekijken. Waar je die robuuste eettafels kunt spotten? Dat kan in de showroom in midden Nederland, namelijk in Barneveld. Dit is voor iedereen goed te bereiken, en je kunt er parkeren voor de deur. Je kunt je meubels vanuit daar uiteraard zelf meenemen naar huis, maar aangezien ze een webshop hebben kunnen ze ook bezorgen. 

Robuuste eettafels combineren met stoelen

Heb je naast een nieuwe eettafel ook nieuwe stoelen nodig? Of passen de oude stoelen simpelweg niet bij de stijl van de nieuwe tafel? Dan kun je in deze winkel en webshop al die robuuste eettafels naar hartelust combineren met mooie eetkamerstoelen. Ze hebben ze in super veel uitvoeringen, zoals:

  • Eetkamerstoelen met wieltjes
  • Eetkamer stoelen met velvet bekleding
  • Eetkamerstoelen met en zonder armleuningen
  • Eetkamerstoelen met zowel leren als stoffen bekleding

Ze verkopen ook veel eetkamerstoelen die het ook niet gek doen als extra zitplaats in de woonkamer, bijvoorbeeld voor als je veel bezoek hebt en niet genoeg zitplekken hebt. Bovendien passen al deze stoelen uitstekend bij de robuuste eettafels die ze verkopen. Ze geven de tafel een wat chiquere, of juist een meer minimalistische look. Het is dus maar net wat jij het mooist vindt en hoe je de tafel wilt combineren en stylen.

Bankstellen en fauteuils online bestellen

Naast die grote collectie robuuste eettafels verkopen ze in deze winkel en webshop ook veel bankstellen en fauteuils. Ook voor deze items geldt dat ze er in super veel formaten, kleuren en materialen zijn. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze een stoere, maar eigentijdse uitstraling hebben. Je creĆ«ert met de meubels van deze winkel gemakkelijk een stijlvolle woonkamer, want ze zijn gemaakt van de mooiste materialen en je ziet dat er over de details is nagedacht. Je betaalt er weliswaar wat meer voor, maar dan heb je ook iets bijzonders en iets wat jaren meegaat. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.