Het fijnste hondenhok voor uw trouwe viervoeter

Honden zijn onze maatjes. Ze zijn er voor ons wanneer we ze nodig hebben, ze voelen het aan wanneer we niet lekker in ons vel zitten, net zoals ze het in de gaten hebben wanneer we de voorjaarskriebels weer in onze buik hebben. Honden zijn als een familielid, ze horen bij ons. Daarom zorgen we goed voor onze dieren! We kopen het beste voer, de leukste speeltjes en we willen dat ze in een prettig hondenhok slapen. Zowel binnen, als buiten. Een hondenhok is een grote blikvanger in ons interieur. Vaak zijn ze volledig van hout gemaakt en redelijk groot ten opzichte van onze tuin of woninginrichting. Daarom is het kiezen van een hondenhok erg persoonlijk. Bij Dierenverblijf hebben we daarom diverse soorten hokken, zodat er voor ieder baasje en voor iedere hond een geschikt hok te vinden is. Denk aan:

  • Een houten hondenhok in diverse kleuren,
  • Een kunststof hondenhok in diverse kleuren.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden wat betreft de luxe en de uitstralingen van de hokken. Zo hebben we een breed assortiment aan eenvoudige hokken waar uw hond heerlijk in kan liggen, maar hebben we ook een groot assortiment aan luxe hokken. Bij de luxe hondenhokken heeft uw hond namelijk de mogelijkheid om op een terras te liggen, aan zijn hondenhok! Heerlijk voor in de zomermaanden, wanneer het hok buiten staat. Uw hond heeft met een hok inclusief terras zijn eigen plekje waar het heerlijk van de zon kan genieten, maar tegelijkertijd kan ontsnappen naar zijn kussen wanneer het te warm wordt. Het onderdak van het hok zorgt ervoor dat teveel UV-stralingen voorkomen worden.

Een hondenhok naar keuze

Op dierenverblijf.com vindt u alle soorten hokken die wij in ons assortiment hebben. Zoals bovenstaand beschreven varieert dit van eenvoudige hokken waar uw hond lekker in tot rust kan komen en zich heerlijk in kan afzonderen, maar zijn er ook luxere hokken met een waar terras voor uw viervoeter. De hokken van Dierenverblijf zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat ze voor iedere hond geschikt zijn. Zo zijn er hokken in klein formaat voor uw kleine hond, maar ook voor de grote honden hebben we heerlijke ruime hokken beschikbaar! Onze hokken zijn gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. De meest verkochte en meest bekende hokken zijn toch wel de houten variant. Een houten hok ziet er stijlvol uit en hoeft geen problemen te geven wat betreft onderhoud. Onze hokken worden voor levering gebeitst, wat voor gebruik nog een keer gedaan moet worden om het hok in goede staat te behouden. Daarna is slechts één keer bij jaar bijhouden voldoende om te kunnen blijven genieten van het hok. Wanneer u liever een onderhoudsarm hondenhok wilt aanschaffen, is een kunststof variant wellicht een geschikte keuze. Deze zijn zowel UV- als waterbestendig. Een vochtig doekje over het hok van kunststof is voldoende om hem in perfecte staat te behouden! Daarnaast is de bodem het hok iets verhoogd, zodat er geen kou van de grond in het hok kan trekken.

Contact

Bij Dierenverblijf vinden we een snelle levering, deskundig advies en een goede service vanzelfsprekend. Daarom zullen wij er ook alles aan doen om u tevreden te laten winkelen en te laten genieten van uw nieuwe product. In Kruiningen is onze showroom te bezoeken, wanneer u het hok liever eerst in het echt ziet. Wanneer u besluit om online uw aankoop te doen, verzekeren wij u dat bestellingen op werkdagen vóór 17:00u dezelfde dag nog verzonden worden! Zo kan uw trouwe viervoeter snel genieten van zijn prachtig nieuwe onderkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.