Helemaal gratis vliegtuig volgen

Ben jij al bekend met de vluchtradars waarmee je vliegtuigen kunt volgen? Een vliegtuig volgen kan op sommige websites zelfs helemaal gratis. Je hebt dan meer dan alleen het vluchtnummer, de vertrektijd en de aankomsttijd. Je weet dankzij een vluchtradar zelfs de precieze locatie van vliegtuigen en je kunt de gehele vlucht zien op een kaartje. Live wordt de route van een toestel bijgehouden. Ieder heeft zo zijn of haar eigen reden voor een vliegtuig volgen. Misschien zit jouw familie of een vriend of vriendin wel in het toestel. Dan wil je natuurlijk precies weten waar ze zijn en hoe laat ze zullen aankomen. Maar ook vliegtuigspotters willen natuurlijk graag een vliegtuig volgen. Wanneer je alle vliegtuigen live kunt volgen, met beeld en allerlei informatie erbij, wordt je hobby nog leuker. Om wat voor reden je ook vliegtuigen wilt volgen, op vluchtvolgen.nl kan dat helemaal gratis. Bovendien is alle benodigde informatie er beschikbaar en ook andere leuke weetjes. Wie weet wordt vliegtuigspotten op deze manier ook wel jouw hobby. Misschien ga je er niet direct het huis voor uit, maar online een vliegtuig volgen kan erg verslavend zijn. Je zult verstelt staan van het aantal vluchten dat ieder moment in de lucht te zien is.

Een vliegtuig volgen in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd

Via Vluchtvolgen is het mogelijk om vliegtuigen gratis te tracken. Dit geldt voor vluchten in Nederland, van en naar de volgende vliegvelden:

  • Eindhoven Airport
  • Schiphol Amsterdam
  • Maastricht Airport
  • Rotterdam The Hague Airport

Maar een vliegtuig volgen via vluchtvolgen.nl is niet alleen binnen Nederland mogelijk. Ook alle Europese vluchten zijn via de radar te zien. Je kunt zelfs zo ver uitzoomen dat je vluchten van over de hele wereld kunt bekijken. Waar je familielid of vriend(in) ook heen vliegt, je kunt het vliegtuig volgen via de gratis vluchtradar. Er zijn verschillende typen kaarten mogelijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om Google Earth te gebruiken. Wil je een vliegtuig volgen via een kaart van Google Earth, dan kun je daarvoor een plug-in downloaden. Geen zin om er zo veel tijd of moeite in te steken of wil je direct een vlucht vinden? Op de homepagina van de website zijn direct alle vluchten te zien. Komt er na een tijdje een advertentie in beeld? Vernieuw dan gewoon de pagina en je kunt weer ongestoord de vliegroute tracken. Zo voel je je veel meer betrokken bij de reis van familie of vrienden. Zelfs als ze zo hoog in de lucht zitten.

Blijf op de hoogte

Met vluchtvolgen.nl blijf je op de hoogte. Een vliegtuig volgen was nog nooit zo gemakkelijk. Bovendien krijg je allerlei nuttige en leuke informatie over vluchten te zien. Naast de aankomst- en vertrektijden zie je nog veel meer. Uiteraard staat bij ieder toestel het vluchtnummer, maar je kunt ook zien waar het heen gaat en waar het is opgestegen. Een vliegtuig volgen is heel makkelijk, omdat je het vluchtnummer al ziet wanneer je er met je muis overheen gaat. Het ligt er echter wel aan wanneer en op welke plek je kijkt. Wanneer je naar Nederland, en zeker Europa, kijkt, zal je mogelijk even schrikken. Europa zelf is bijna niet meer te zien door de vele kleine vliegtuigjes die over de kaart vliegen. Gelukkig biedt Vluchtvolgen ook de optie om op vluchtnummer te zoeken. Een vliegtuig volgen is dus zelfs met zo veel vluchten erg makkelijk. Zelfs de snelheid van het betreffende toestel staat aangegeven en ook de actuele hoogte. Ook vertragingen worden aangegeven. Ga direct naar de website en ontdek hoe leuk het kan zijn om vliegtuigen online te tracken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.