Hamsa ketting

De Hamsa ketting staat voor een aantal zaken en dat zijn respectievelijk geluk, gezondheid en bescherming. Ook houdt de ketting het kwaad tegen. Het is een 24 karaat ketting op zilveren met een hanger met een lengte van 45 centimeter. Het Hamsa handje is bewerkt en heeft een prachtige look. De Hamsa ketting is van de beste kwaliteit. Het is een prachtig cadeau voor uzelf, maar u kunt de ketting ook aan iemand anders cadeau doen. Niet alleen zal uw vriend of vriendin een prachtige Hamsa ketting hebben om te dragen, tevens zal deze ketting geluk brengen en zoals gezegd het kwade tegenhouden. Veel mensen spreekt het aan om een ketting te dragen met een dergelijke extra waarde. Dit gevoel van veiligheid is geweldig en vele mensen die de Hamsa ketting dragen zeggen dat ze zich er erg goed bij voelen. Gilian originals is de webshop bij uitstek waar u terecht kunt voor prachtige sieraden. Gilian is al sinds de jaren zeventig bezig met mode, stijl en fashion en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ze heeft grote affiniteit met de jaren zeventig stijl en dat heeft vermoedelijk te maken met het feit dat ze in de jaren zeventig is geboren. Gilian geeft zelf aan dat haar kast vol hangt met soulpijpen, geborduurde tunieken en wat dies meer zei. De Hamsa ketting is een van haar favorieten, omdat de ketting niet alleen geweldig mooi en verfijnd is, maar ook omdat er een mooi verhaal verbonden is aan de ketting. ‘Een ketting dragen die geluk brengt en het kwade op afstand houdt, dat geeft een geweldig gevoel van zekerheid en warmte.’ Gilian woont in de hoofdstad van Nederland waar zij altijd erg geniet van de zinderende stad met haar vele mogelijkheden. Af en toe vertrekt zij echter naar het rustige gedeelte van Ibiza. Dat zijn de momenten waarop ze haar gedachten weer kan ordenen en vaak beginnen de ideeën dan ook te stromen. De idee voor de Hamsa ketting moet ergens op een serene bergtop in Ibiza tot haar zijn gekomen. Het was hier dat haar liefde voor de symboliek haar hoogtepunt bereikte. De sieraden van Gilian waaronder ook de Hamsa ketting laten zich kenmerken door een aantal zaken zoals:

  • de sieraden zijn allemaal zeer verfijnd
  • de sieraden zijn zeer vrouwelijk
  • de sieraden zijn altijd zeer kleurrijk
  • de sieraden zijn van de beste kwaliteit
  • de sieraden zijn volstrekt uniek

Hamsa ketting door Gilian

De unieke sieraden van Gilian zijn perfect om cadeau te doen. Veel mensen kiezen er dan ook niet toevallig voor om een Hamsa ketting cadeau te doen aan een vriend of een vriendin. Gilian zelf draagt de Hamsa ketting ook, en met ongelofelijk veel plezier. Zij is helemaal verzot op de look van de ketting en raadt haar klanten ook vaak aan om eens te kijken naar de Hamsa ketting. Over het algemeen vindt Gilian het leuk om veel sieraden te dragen. Dat doet zij dan ook. Ze houdt zelf erg van het combineren van verschillende soorten sieraden zonder dat het te veel wordt. Het past bij wie ze is. Omdat de Hamsa ketting zo verfijnd is, kan hij prima worden gedragen in combinatie met andere sieraden. Ook is het erg mooi om een dusdanig verfijnd sieraad als de Hamsa ketting alleen te dragen. Dat benadrukt haar verfijndheid. Het is opvallend hoe veel reacties Gilian krijgt over de sieraden die zij verkoopt. Wanneer mensen eenmaal een aankoop bij haar hebben gedaan, komen ze steeds weer terug om te kijken naar de mogelijkheden voor andere sieraden. Gilian is een ontwerpster. Ze mag zichzelf met een gerust hart een perfectionist noemen en dat heeft geleid tot een geweldige winkel met een assortiment waar je ‘u’ tegen zegt. Bekijk op uw gemak het assortiment en laat uw blik gaan over al het moois dat hier te vinden is. Online winkelen is nog nooit zo leuk geweest. Gilian wil graag de mooiste sieraden aanbieden van de beste kwaliteit tegen een redelijke prijs. Ze wil dat iedereen een mooi sieraad aan kan schaffen. Mocht u meer willen weten over Gilian en haar geweldige collectie, dan kunt u altijd contact opnemen. Voor speciale wensen staat zij voor u klaar.

Sieraden dragen

Sieraden dragen is iets wat veel vrouwen maar ook mannen doen. Het voegt iets toe aan een outfit. Voor welke sieraden men kiest, hangt in sterke mate af van de voorkeuren en de smaak van een persoon. Sommige mensen houden van stevige sieraden met een robuuste uitstraling die echt opvallen. Er wordt soms gekozen voor grote stenen en opvallende kleuren. Daartegenover staan mensen die altijd kiezen voor verfijnde sieraden. Wat Gilian veel hoort is dat mensen graag kiezen voor een sieraad met een toegevoegde waarde. Daarmee bedoelt ze dat mensen graag willen dat het sieraad niet alleen fungeert als verfraaiing, maar tevens een bepaalde functie heeft zoals bijvoorbeeld geldt voor de Hamsa ketting die het kwaad tegen houdt en de mens beschermt. Vele sieraden met symbolen zijn in zwang en daarom kiest Gilian ook voor dergelijke sieraden. Boeddha, het alziend oog, Ganesha, Hamsa handje, hartje, hoefijzer, maan, lotus, kruis, klavertje vier, slang, ster of peil. Het zijn allemaal symbolen die u kunt dragen die een bepaalde betekening hebben en waarde toevoegen aan een mooi sieraad. Neem contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de geweldige collectie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.