Gordijnen + gordijnen van raamdecoratie.com

Als styliste heb ik al vele woningen mogen inrichten, en steeds weer leg ik de mensen voor wie ik het plan voor de inrichting maak uit dat er een groot verschil is tussen normale gordijnen en gordijnen van raamdecoratie. De tweede optie is namelijk veel beter van kwaliteit. In de webshop van raamdecoratie.com (www.raamdecoratie.com) vind je namelijk niet alleen een heel groot assortiment aan allerlei soorten, kleuren en materialen gordijnen en andere raamdecoratie, maar alles is ook nog van zeer goede kwaliteit. Daar adviseer ik nooit normale gordijnen maar gordijnen van raamdecoratie.com. Deze gaan veel langer mee dan normale gordijnen, bijvoorbeeld van goedkopere winkels en blijven bovendien langer mooi van kleur. Je wilt natuurlijk niet dat je gordijnen al binnen een paar jaar van kleur veranderen doordat de zon er de hele dag op schijnt, toch? Als je kiest voor rol gordijnen of normale gordijnen van raamdecoratie.com weet je zeker dat de kwaliteit van de gebruikte stoffen zeer goed is en je nieuwe gordijnen jaren meegaan. Je bent dan wellicht iets meer kwijt om je hele huis in te richten maar ik kan uit ervaring zeggen dat het absoluut de moeite waard is om iets meer geld uit te geven aan kwalitatief goede plissé gordijnen en rol gordijnen van raamdecoratie.com. Ik heb ze al aan veel van mijn clienten aangeraden en er is nog niemand geweest die achteraf spijt had van de keuze voor deze leverancier van gordijnen.

Rol gordijnen of plissé gordijnen van raamdecoratie.com

In de webshop van raamdecoratie.com vind je heel veel verschillende typen gordijnen. Ze hebben er passend maatwerk voor elk soort raam en kunnen vrijwel alle soorten gordijnen leveren, namelijk:

  • Rolgordijnen voor normale ramen, dakramen of hele brede ramen.
  • Plisségordijnen in vrijwel alle maten.
  • Houten en aluminium jaloezieën.
  • Vouwgordijnen
  • En natuurlijk normale, stoffen gordijnen.

Elke optie is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en materialen, dus dat wordt nog lastig kiezen! Ga je voor rol gordijnen of plissé gordijnen van raamdecoratie.com? En liever donker en sfeervol of fris en wit? Als je er niet uitkomt kun je in deze webshop altijd een aantal stalen aanvragen. Deze kun je dan in je woning op de betreffende plek houden en zo bekijken of het is zoals je in gedachte had. Dat is wel zo prettig, want online gordijnen bestellen is toch net even lastiger dan wanneer je dit in een winkel zou doen. Gelukkig biedt raamdecoratie.com deze fijne service, zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken uit de vele opties.

Online gordijnen bestellen met meetservice

Als je het fijn vind om het meten van de ramen over te laten aan een professional kun je als je rol gordijnen of normale gordijnen van raamdecoratie.com (of elk ander type gordijnen) koopt gebruik maken van hun professionele meetservice. Er wordt dan in overleg een afspraak ingepland waarop iemand jouw ramen en kozijnen komt opmeten, zodat je zeker weet dat de gordijnen perfect zullen aansluiten op de door jou gekozen plek. Goed opmeten klinkt heel makkelijk, maar vooral bij hele grote (of hoge) ramen kan dit nog lastig zijn. Om zeker te weten dat jouw

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.