Golfplaten of damwandplaten online bestellen? De beste prijs-kwaliteit bij Huisman Gemert!

Golfplaten of damwandplaten online bestellen? De beste prijs-kwaliteit bij Huisman Gemert!Heeft u bouwplannen en bent u hiervoor opzoek naar geschikte golfplaten en/of damwandplanten? Dan bent u bij Huisman Gemert aan het juiste adres. Als een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland, vindt u bij ons een uitzonderlijk groot en divers aanbod aan mogelijkheden. Of u nu golfplaten in een specifieke lengte wilt of damwandplanten in een bijzondere kleur, het kan allemaal. Wij beschikken over diverse kleuren, kwaliteiten en afmetingen. Benieuwd naar onze veelzijdige mogelijkheden? Bezoek dan onze overzichtelijke webshop. Liever eerst persoonlijk bouwadvies? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke collega’s die u graag verder helpen me al uw vragen. Zo bouwen wij samen in vertrouwen!

Golfplaten zijn veelzijdig in de bouw

Ze zijn er in diverse soorten, kleuren en maten te verkrijgen. Wij hebben uitzonderlijke lengtes golfplaten direct voor u voorradig. De golfplaten zijn zeer sterk geproduceerd op basis van kunststofvezels die cement gebonden zijn. Om de breekbaarheid tevens te reduceren, zijn er polypropyleen veiligheidstrips verwerkt in de platen. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Al onze golfplaten zijn daarom volgens de C1X kwaliteitsklasse. Uiteraard geproduceerd volgens de Europese EN494 normering. Golfplaten zijn er niet alleen in de standaard kleuren te verkrijgen bij Huisman Gemert. Naast zwarte, grijze en licht doorlatende golfplaten, zijn ze leverbaar in diverse andere kleuren. Passend bij uw huis of bouwplannen! Zo ben u verzekerd van kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Aangezien onze golfplaten ontzettend sterk en hoogwaardig zijn, kunt u zelfs uw huis of dak ermee bekleden. Tegenwoordig zijn er schitterende industriƫle en moderne voorbeelden van te vinden. Gave en vooral unieke bouwwerken van strakke lijnen met als basis golfplaten. Zeker de moeite waard om de mogelijkheden ervan te verkennen! Zo krijgt u voor een scherpe prijs een fantastische uitstraling.

Grote keuze aan damwandplaten uit eigen productie

Als ervaren bouwmaterialen leverancier is een van onze grootste doelen om de door uw bestelde bouwmaterialen zo snel mogelijk op locatie af te leveren. Speciaal daarom hebben wij gekozen om te investeren in onze eigen twee walsstraten. De levertijd van damwandplaten is hierdoor minimaal. Daarbij is een van onze specialiteiten dat u verzoeken op maat bij ons kunt laten produceren! Dus heeft u een bijzondere maat van een damwandplaat nodig of een afwijkende vorm? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard bieden wij naast onze eigen productie damwandplaten een grote keuze aan materialen aan van invloedrijke producenten uit binnen- en buitenland. U vindt alle bekende en minder bekende merken daarom in ons grote assortiment. Wij beschikken bovendien over een volledig uitgeruste zetterij. Hierdoor kunnen hulpstukken en zetwerk voor damwandplaten worden geleverd uit eigen fabriek. Ideaal als u de juiste vormen niet heeft kunnen vinden of de afwerking anders is. Het totaal plaatje dient er ten slotte perfect uit te zien! U kunt daarom terecht voor uw complete opdracht damwandplaten bij Huisman Gemert!

Online uw golfplaten en damwandplaten bestellen doet u bij Huisman Gemert:

 • Meer dan 55 jaar ervaring
 • Eigen productielijnen
 • Top beoordelingen van meer dan 300 andere klanten
 • Een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
 • Enkel top kwaliteit volgens de C1X kwaliteitsklasse
 • Geproduceerd volgens de veiligheidsnormering van EN494
 • Snelle levertijden in heel Nederland
 • Veelzijdig inzetbaar
 • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
 • Persoonlijk advies van deskundige en vriendelijke medewerker
 • Hoog belastbaar
 • Diverse kleuren en materialen
 • Bijpassende zetwerk/hulpstukken uit eigen productie
 • Online bestellen, per telefoon of aan de balie
 • Hoogwaardige coatings in diverse kleuren
 • Leverancier van grote merken uit binnen- en buitenland
 • Scherpe prijzen, flexibel en voor elk aantal
Bekijk ons aanbod eenvoudig online. Op basis van filters selecteert u de bouwmaterialen voor uw bouwplannen: huisman.nl. Hebben wij de door u gezochte golfplaten of damwandplaten niet in ons assortiment staan? Neem dan even contact met ons op. Wij horen graag waar wij u mee verder mogen helpen!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.