Geschikte dozen voor je bestelling

Als je iets besteld wacht je vol verwachting op je pakketje. Als het dan eenmaal wordt bezorgd wacht je met smart op de bezorger. Wanneer je dan het pakketje ontvangt en je hebt iets heel kleins besteld, verwacht je een kleine verpakking. Als je een setje oorbellen besteld verwacht je absoluut geen verhuisdoos waarin dit wordt geleverd. Dat is echt zonde van het karton en ook van de kosten die worden gemaakt tijdens het bezorgen En misschien begrijp je ook niet goed waarom hier voor wordt gekozen, dat is toch niet nodig vraag jij je misschien af. Het is inderdaad niet nodig om een veel te grote doos te gebruiken voor de bezorging. Je kan nu heel eenvoudig dozen op maat laten maken voor je bestellingen. Er is de keuze uit zes verschillende formaten zodat er voor elk pakket wel een geschikt formaat is.

Dozen op maat voor elke bestelling

Het maakt niet uit wat voor producten je laat bezorgen. Voor elke product is er wel een geschikt model.
Er is een kleine doos voor het bezorgen van bijvoorbeeld een boek. Als je als student een boek besteld verwacht je het ook te ontvangen in een eenvoudige platte doos. Terwijl andere producten weer om een ander doos vragen Een setje oorbellen bezorg je in een kleinere doos dan tien oorbellen. Zo vraagt elke bestelling weer om een ander formaat. Een formaat dat je producten goed beschermt maar een formaat dat er ook professioneel uitziet als je het ontvangt als klant. Vind je het belangrijk om goed voor het milieu te zorgen dan zal je het waarschijnlijk ook zonde vinden om karton te verspilling aan je bezorging. Als het niet nodig is om een grote doos te gebruiken dan moet je hier niet voor kiezen.  

De juiste dozen voor elk product

Elke product, groot of klein laat je weer in een ander doos bezorgen. Het ene product vraagt namelijk om een klein doosje terwijl het andere product juist in een grotere doos wordt gebracht met voldoende veiligheidsmateriaal. Als het niet nodig is om een gigantische grote doos te gebruiken voor de bezorging is het beter om dit niet te doen. Het komt onprofessioneel over op je klant en het is ook doodzonde om karton te verspillen als dit niet nodig is. Welke dozen zijn geschikt voor je bestelling:

  • Verkoop je boeken, zorg er dan voor dat je gebruik maakt van platte dozen waar je boeken in kunt verzenden. 
  • Gebruik een van de grotere vouwdozen voor de grotere bestellingen, die echt om een stevige doos vragen.
  • Hier kan je dan ook nog voldoende veiligheidsmateriaal in plaatsen zodat het onbeschadigd aankomt.
  • Een wikkeldoos is een kleine langwerpige doos die ideaal is voor computerspelletjes of dvd’s.
  • De postdoos bestaat uit meerdere kleine onderdelen, denk aan een theekopje met een aantal pakjes thee.
  • Heb je bij je bestelling meerder onderdelen dan wil je gebruik maken van een vakverdeling.
  • Een mooi voorbeeld van een vakverdeling is het karton in een doos met kersballen.

Misschien heb jij je altijd afgevraagd of het nodig is om een gigantische doos te gebruiken voor een klein pakket. Het is dus niet nodig om grote dozen te gebruik voor een piepklein product. Je kan heel eenvoudig een doos op maat laten maken waardoor je een kleiner model gebruikt voor je bestellingen. Laat je dozen dus voortaan op maat maken. Wil je meer weten? Neem een kijkje op dozenlatenmaken.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.