Gas en stroom vergelijken; waar is het goed voor?

Gas en stroom vergelijken; waar is het goed voor?Tijden veranderen en met de tijden ook uw huishouden. Energie kan op een goede en slimme manier geregeld worden, zonder dat u hierbij een dief bent van uw eigen portemonnee. Het is dus heel slim om gas en stroom te vergelijken, zodat u nooit te veel betaald voor wat u verbruikt. Daarnaast is het ook goed om gas en stroom te vergelijken op duurzaamheid. In het nieuwe jaar worden de prijzen verhoogd en dit kan per huishouden vele euro’s schelen. Dit is het moment om te bepalen of u blij bent met uw huidige leverancier en of de prijzen die u daar betaald nog steeds de beste prijzen voor u bent. Gas en stroom vergelijken geven u daarom het inzicht dat u nodig heeft om te kunnen bepalen of u toch niet beter kunt overstappen op een andere leverancier.

Gas en stroom vergelijken; waar kan dit?

Op www.slimmetenergie.como is het mogelijk om gas en stroom te vergelijken. Op Slimmetenergie.com kunt u gas en stroom vergelijken dat wordt geleverd door verschillende leveranciers. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • NUON
  • Essent
  • Eneco
  • Vandebron
  • Oxxio
  • Budget Energie

En vele andere energieleveranciers. Gaat u gas en stroom vergelijken, dan is het slim om eerst te weten wat uw huidige verbruik is. Kijkt u daarbij niet naar heet afgelopen jaar, maar naar een periode van bijvoorbeeld de afgelopen drie jaren en neemt u hiervan het gemiddelde. Dit geeft u een beter inzicht in uw verbruik en dit vergemakkelijkt het u om gas en stroom te vergelijken. U kunt daarnaast het beste vergelijken met andere leveranciers, wanneer u weet wat de kosten zijn van uw huidige leverancier. De huidige kosten zin op een aantal zaken gebaseerd, dus het is goed om te weten of u één of twee meters heeft voor het stroom dat u verbruikt en hoeveel gas u verbruikt. Daarnaast is het mogelijk dat u energie deels zelf opwekt, bijvoorbeeld door middel van een zonnepaneel. Dit is medebepalend voor uw energieverbruik. Een ander belangrijk punt is het contract dat u heeft afgesloten. De lengte van uw contract is medebepalend voor uw prijs en voor het feit of u gebruik kunt maken van aanbiedingen, door bijvoorbeeld direct over te stappen op een andere leverancier. Met al deze informatie achter de hand kunt u gas en stroom vergelijken op de website van Slimmetenergie.com. U krijgt hierbij een overzicht te zien van alle huidige prijzen en aanbiedingen van diverse leveranciers. U ziet per leverancier of er een actie gaande is en wat deze actie inhoudt. U ziet daarbij ook de voorwaarden staan, zoals de duur van een contract. Let u er wel op dat u de vergelijking maakt op basis van uw huidige verbruik. Dus alle informatie is belangrijk en u vindt de extra informatie onder het kopje ‘meer informatie’ bij elke aanbieding die u op deze website tegenkomt. Gas en stroom vergelijken wordt u op deze manier zeer makkelijk gemaakt en u betaalt uiteindelijk nooit meer te veel.

Ook voor duurzame energie

U kunt het vergelijk ook maken op basis van duurzaamheid. Wanneer groene stroom voor u een belangrijk punt is waarop u uw selectie baseert, dan kunt u ervoor kiezen om het vergelijk hierop in te stellen. U kunt ervoor kiezen om te bekijken of een leverancier groene stroom levert en waar deze energie vandaan komt. Sommige leveranciers leveren groene stroom die vanuit het buitenland wordt gehaald. Er zijn echter ook leveranciers die groene stroom van lokale bronnen afneemt en die bij u levert. Dit is niet alleen duurzaam, maar ondersteunt ook de lokale economie. Vergelijk uw stroom en gas en maak de keuze die bij u past.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.