Fysiotherapiepraktijk

Als je last hebt van bepaalde pijnklachten, dan kan een bezoek aan een fysiotherapiepraktijk in veel gevallen uitkomst bieden. Iedereen heeft wel eens last van een pijntje hier of daar en in de meeste gevallen verdwijnt dit gewoon na verloop van tijd wel weer. Maar soms heb je ergens last van wat echt invloed gaat hebben op je leven, dan krijg je last van klachten die je lichaam dusdanig beïnvloeden dat jij niet meer gewoon datgene kunt doen wat jij graag wilt doen. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, omdat je dan in je dagelijkse gang van zaken belemmerd wordt. Als dat het geval is, dan kan een bezoek aan een fysiotherapiepraktijk echt geen kwaad. Daar kunnen ze jou helpen met het de pijn die jij ervaart en jou in veel gevallen afhelpen van de klachten die je hebt. Dat is erg prettig, want dan kun jij gewoon weer alles doen wat jij graag wilt doen, zonder dat jouw lijf hier negatief invloed op heeft. En dat is natuurlijk wel zo prettig, want niemand heeft graag dagelijks last van pijn. Als jij pijnklachten hebt, dan moet je dus ook zeker eens een fysiotherapiepraktijk bezoeken!

Behandeling bij fysiotherapiepraktijk

Wat voor behandeling kun jij nu bij een fysiotherapiepraktijk verwachten? Dat is natuurlijk sterk afhankelijk van de klachten die jij ervaart. In sommige gevallen zal massage een belangrijk onderdeel uitmaken van behandelingen, om er zo voor te zorgen dat alles weer soepel wordt en weer op de juiste plek komt te zitten. In andere gevallen zul je aan de slag moeten gaan met oefeningen, om belangrijke spieren sterker te maken. Als jij bijvoorbeeld een zwakke rug hebt, dan kan het goed zijn om bepaalde spiergroepen te versterken, zodat jouw rug hierdoor beter gesteund wordt. Zo zijn er dus verschillende opties als je bij een fysiotherapiepraktijk terecht komt. Ook kan het zijn dat er gewerkt wordt aan het veranderen van je houding, bijvoorbeeld de manier waarop je loopt, zit of staat, omdat dit een negatieve invloed heeft op je lijf. Als je bijvoorbeeld verkeerd zit en je brengt een groot deel van je tijd zittend door omdat je zitten werk hebt, dan kun je al snel verschillende vervelende klachten krijgen. Ook een verandering van houding kan soms dus nodig zijn. Als je een fysiotherapiepraktijk bezoekt, dan zal er dan ook eerst uitgebreid gekeken worden naar welke pijnklachten jij ervaart en vervolgens zal er een behandelplan opgesteld worden dat hier bij aansluit.

Praktijk bij jou in de buurt

Als jij een fysiotherapiepraktijk wilt bezoeken, dan is het natuurlijk wel prettig als deze niet te ver bij jou uit de buurt zit, zodat je niet steeds een heel lange reistijd hebt voordat je hier bent. Als je in de omgeving van Veldhoven woont, dan kun je heel goed kiezen voor Praktijk Nummer 1. Deze fysiotherapiepraktijk wordt gerund door Patty Faasen en zij gebruikt verschillende behandelmethodes om jouw lichaam weer tip top in orde te krijgen. Uiteraard gebruikt zij de reguliere behandelingen voor fysiotherapie, maar zij vult dit aan met technieken als:

  • McKenzie
  • Rehaboom
  • Mulligan

Door haar ruime kennis en ervaring en de verschillende behandelmethodes die zij in kan zetten, kan zij eigenlijk iedereen wel helpen met het verhelpen of in ieder geval verminderen van de klachten. Heb jij een behandeling nodig, dan kun je direct contact met haar opnemen of je door je huisarts laten doorverwijzen. Je hebt dus niet per se een doorverwijzing nodig om door deze fysiotherapeut behandeld te kunnen worden, je kunt ook zelf direct contact opnemen. Meer informatie over deze uitstekende fysiotherapiepraktijk in Veldhoven vind je op PraktijkNummer1.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.