Engels voor op de werkvloer: verbeter je internationale communicatievaardigheden tijdens een cursus zakelijk Engels in Rotterdam

Tijdens een vakantie in het buitenland kunnen de meeste mensen prima duidelijk maken wat ze willen. Zaken als de weg vragen, eten bestellen of een eenvoudig praatje maken in het Engels is meestal geen enkel probleem. Anders wordt het echter wanneer je baas je vraagt om een ingewikkelde presentatie te houden over de groeistrategieën van het bedrijf voor een groep Amerikaanse zakenpartners. Een cursus zakelijk Engels in Rotterdam bij Browns Academy helpt je niet alleen om relevante vaktermen te leren, maar draagt ook bij aan het correcter communiceren in de Engelse taal in zijn algemeen.

Waarom een cursus zakelijk Engels in Rotterdam jouw en je organisatie verder kan helpen

Net zoals in het Nederlands het geval is, komt iemand die vloeiend en correct Engels spreekt betrouwbaarder over dan een gesprekspartner die het bij de basiswoordenschat houdt. Daarnaast kan matig Engels ertoe leiden dat je wederpartij überhaupt niet begrijpt waar je het over hebt. Bepaalde principes die binnen je vakgebied als bekend worden verondersteld, heb je zelf ook ooit door scholing leren begrijpen. Het uit de losse pols in het Engels uitleggen van deze principes is dus niet eenvoudig. Het beruchte ‘steenkolenengels’ kan je dan ook belangrijke cliënten kosten. Ook voor medewerkers van internationale bedrijven is het van belang de Engelse taal op peil te houden. In dergelijke bedrijven is het namelijk eerder regel dan uitzondering dat je af en toe deelneemt aan vergaderingen met werknemers van buitenlandse filialen, of Engelstalige handleidingen door moet nemen. Nog belangrijker is het om goed Engels te spreken wanneer je leidinggevende van je verwacht dat je een presentatie houdt. Presenteren op zich is voor veel mensen al lastig, maar wanneer het ook nog in het Engels moet loop je het risico je te veel te focussen op ófwel het vertalen, ófwel het houden van een boeiend verhaal. Een cursus zakelijk Engels in Rotterdam kan je leren om beide vaardigheden te combineren, waardoor je voortaan – ook in het Engels – een aansprekende presentatie kunt houden.

Hoe een cursus zakelijk Engels die je taalvaardigheden verbetert

Bij Browns Academy ben je aan het juiste adres voor een goede cursus zakelijk Engels in Rotterdam. Browns Academy biedt betaalbare lessen aan in het Erasmushuis, op wandelafstand van station Rotterdam Centraal. Tijdens zo’n cursus zakelijk Engels in Rotterdam komen alle belangrijke onderwerpen aan bod. Natuurlijk zul je werken aan je woordenschat , maar verbeter je ook je grammatica, je uitspraak, en je schrijfvaardigheid. Iedere cursus kan worden afgestemd op de branche waarin je werkzaam bent. Een medewerker op een advocatenkantoor gebruikt tenslotte andere termen dan een ICT’er. Je kunt kiezen uit verschillende cursussen, waarbij steeds een andere setting centraal staat. Het leren omgaan met buitenlandse collega’s is immers een hele andere ‘tak van sport’ dan het presenteren van producten of bedrijfsplannen. Browns Academy biedt daarom onder meer de volgende soorten cursussen aan:

  • Overtuigend communiceren en presenteren
  • Effectief leren vergaderen
  • Omgaan met culturele verschillen
  • Teambuilding voor personeel en werkgroepen

Een cursus zakelijk Engels in Rotterdam valt helemaal op uw wensen af te stemmen. Meestal vinden de lessen plaats in kleine groepen, maar één-op-één begeleiding is ook mogelijk. Wie overdag geen tijd heeft, kan gaan voor een cursus zakelijk Engels in Rotterdam in de avonduren. Gaat u over een paar weken al mee op werkbezoek naar het hoofdkantoor in Londen? Kies dan voor een intensief lesprogramma. Zou je je zakelijke Engels graag wat willen opvijzelen, of wil je je personeel beter voorbereiden op de omgang met buitenlandse cliënten? Kijk dan eens op https://brownsacademy.nl/cursus-zakelijk-engels-rotterdam/.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.