Energie vergelijken met deze site

Elk jaar maken we er tijd voor vrij. We vinden het belangrijk om te besparen. Een van de dingen die hiervoor belangrijk zijn is de prijzen te vergelijken. Elk jaar pakken we alle mappen met papieren erbij. We bekijken de zorgverzekering en vergelijken verschillende prijzen. Dit doen we met de inboedelverzekering en de auto verzekering. Een van de dingen die we ook belangrijk vinden is energie vergelijken. Als je ergens anders minder betaald dan stappen we over. Het is altijd makkelijk om over te stappen, vooral met het internet. Met een paar muisklikken is het al geregeld en het grote voordeel is dat de nieuwe energiemaatschappij de oude altijd opgezegd. Hier heb je dan ook geen omkijken naar. Er zijn mensen in mijn omgeving die denken dat het een hoop gedoe is maar dat is echt niet waar. Het is makkelijk om over te stappen en het bespaart je gemakkelijk honderd euro per jaar. Daar kan je toch weer wat leuks van doen.  

Waarom we elk jaar energie vergelijken

Stop ergens tijd en energie in en als beloning bespaar je ook nog een mooi bedrag. Ik maak hier dan ook graag tijd voor vrij. Ik pak al mijn mappen erbij en bekijk de verschillende rekeningen. Het is goed om een overzicht te bewaren en precies te weten wat je elke maand uitgeeft aan je rekeningen. Misschien heb je er nu geen idee van hoeveel je betaald aan je energiemaatschappij. Pak je rekeningen er eens bij en ga de energie vergelijken. Kijk altijd naar je verbruik van het afgelopen jaar, dit geeft aan wat je het komende jaar waarschijnlijk zal gebruiken.

De voordelen 

Het grote voordeel van al je papieren voor je neus te hebben is dat het meteen ziet. Als je weet hoeveel energie je waarschijnlijk volgend jaar gebruikt kan je een globale berekening maken. Dit zorgt ervoor dat je weet wat je nodig hebt als je hetzelfde blijft verbruiken. Energie vergelijken is dan ook leuk en simpel omdat je weet hoeveel je op dat moment betaald. Pas als je ergens anders minder betaald is het de moeite waard om over te stappen. Waarom wil je tijd vrijmaken om energie prijzen te vergelijken:

  • Elk jaar stijgen de prijzen, het is zonde om te veel te betalen.
  • Maak dan tijd vrij om de energieprijzen te vergelijken.
  • Elk jaar energie vergelijken kost je weinig tijd en energie maar het bespaart je gemakkelijk honderd euro.
  • Bekijk elk jaar wat je precies hebt verbruikt en vergelijk dit met voorgaande jaren.
  • Zo weet je of je het komende jaar minder energie moet verbruiken.
  • Door energie te vergelijken krijg je meer inzicht in je eigen gebruik.
  • Inzicht in de kosten die je elke maand betaalt.
  • Het is fijn als je precies weet hoeveel je elke maand betaald aan energie en gas.
  • Dit geeft overzicht en rust in je leven.

Elk jaar bekijk ik de prijzen van mijn verzekeringen en van mijn energie. Ik vind het niet nodig om te veel te betalen. Ik weet dat de prijzen elk jaar stijgen en daarom is het nodig dat je tijd vrijmaakt om de prijzen te vergelijken. Anders betaal je al snel te veel. Dat is zonde. Energie vergelijken is dan ook een van de taken waar ik veel aandacht aan besteed. Ik kwam op de website van beste energie terecht en vond heel gemakkelijk de beste prijs van dat moment. Dat scheelt me onwijs veel tijd en energie. Wil je ook energie vergelijken, neem een kijkje op: http://www.besteenergie.nl/2017/05/09/energie-vergelijken-loont-nog-steeds.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.