Eenvoudig al je Sluban speelgoed online bestellen

Wie kleine kinderen heeft kent ze gegarandeerd: de uitgebreide bouwblokjes, poppetjes en accessoires van Sluban. Dit van origine Chinese merk speelde heel slim (en razendsnel) in op het feit dat het Deense merk Lego zó lang bestond dat het patent op lego afliep. De markt was dus ineens vrij om met hetzelfde, door Lego bedachte, kliksysteem aan de gang te gaan, en Sluban heeft dit ontzettend goed gedaan. Ze zijn marktleider in ‘Lego-namaak’ en hiermee de allergrootste op dit gebied. Het mooie eraan is dat hun artikelen een stuk goedkoper zijn dan de originele Lego producten, terwijl ze qua ontwerp, creativiteit en gebruiksgemak niet onderdoen voor de bekende blokjes. Ze hebben er zelfs voor gezorgd dat de blokjes samen met die van Lego te gebruiken zijn, zodat je ze naar hartelust kunt combineren, dat is nog eens handig! De meeste mensen die ik ken hebben namelijk al Lego in huis. Dat kan doordat ze het zelf hebben aangeschaft voor hun kinderen of kleinkinderen, maar het zal in veel gevallen ook zijn omdat hun ouders het ooit kochten, en ze de hele set overnamen toen ze zelf kinderen kregen. Lego is namelijk al zo ontzettend lang in de omloop, ik ken weinig gezinnen met kinderen die geen Lego in huis hebben, of hebben gehad. Sluban speelt hier dus heel slim op in door de blokjes na te maken, en daar hun eigen, creatieve twist aan te geven. Het merk groeit ontzettend snel en dat is niet vreemd als je ziet waarom. Mensen vinden het namelijk altijd leuk om hun kinderen te vermaken met leuk speelgoed, maar als ze hetzelfde product, van weliswaar een ander merk, maar voor minder geld kunnen kopen, zijn ze al gauw geneigd dit te doen. Dat de verkoop van lego hierdoor iets gedaald is is begrijpelijk.

Sluban als alternatief voor Lego

Veel mensen aarzelen als ze voor het eerst van Sluban horen. Ze zijn Lego gewend en hebben ervaring met de kwaliteit van deze blokjes. Ze zijn werkelijk onverwoestbaar en dat is precies wat je wil hebben als ze voor kinderen zijn bedoeld. Maar de blokjes van Sluban doen echt niet onder voor die van zijn professionele voorganger. De kwaliteit en het materiaal zijn nagenoeg hetzelfde, en bovendien zijn beide merken met elkaar te combineren, waardoor je niet eens je voorraad Lego hoeft weg te doen, of alle onderdelen opnieuw moet kopen omdat de rest onbruikbaar is. Sluban en Lego gebruik je gewoon samen.

Een online speelgoedparadijs

Als je besloten hebt van lego over te stappen naar Sluban, kun je het beste kijken in de webshop van het Speelgoedpaleis (hetspeelgoedpaleis.com) Dit is een waar online paradijs voor speelgoed, omdat ze een enorm assortiment hebben, waaronder het bekende, nieuwe merk Sluban. Maar naast Lego hebben ze nog veel meer in hun webshop, namelijk:

  • Houten speelgoed
  • Buitenspeelgoed
  • Creatieve materialen om te knutselen
  • Verkleedkleren voor rollenspellen
  • Speelgoedvoertuigen
  • Kleine schoencadeautjes.

En nog veel meer. En alles bestel je eenvoudig online in de webshop van het Speelgoedpaleis. Geen gedoe met naar de winkel gaan, gewoon eenvoudig online het speelgoed uitzoeken dat je nodig hebt, in je eigen tijd. Super handig voor mensen die overdag geen tijd hebben en pas ‘s avonds, als de kinderen op bed liggen, zin hebben om te winkelen. Webshops zijn dan echt een uitkomst. Zeker voor mensen met kleine kinderen die sowieso al een druk schema hebben. Het Speelgoedpaleis komt deze mensen tegemoet met een werkelijk enorm assortiment speelgoed dat je online kunt bestellen. Bovendien leveren ze heel snel en gratis vanaf €35,-. Echt een aanrader dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.