Een prachtige drone reportage van ons huwelijk

Vorige maand zijn mijn man en ik in het huwelijk getreden en dit was een fantastische dag die we niet snel meer zullen vergeten. Dit komt mede door de geweldige drone reportage die we hebben laten maken door Drone Professionals en waarbij erg spectaculaire beelden zijn gemaakt hoog vanuit de lucht. We hebben daarbij de drone reportage over op diverse momenten van de dag laten maken, zodat we een volledig overzicht in één prachtige lucht reportage hebben kunnen laten maken. De reportage is echt zo bijzonder geworden dat we hem nu al meerdere malen hebben bekeken.

De drone reportage door Drone Professionals

Ikzelf had nog niet heel erg veel gehoord over de inzet van een drone voor een drone reportage op een bruiloft, maar mijn man is erg van de gadgets en hij zit regelmatig ook op YouTube video’s te kijken die met drones zijn gemaakt, dus als verrassing voor mij had hij via drone-professionals.nl een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bespreken. Hij had echt alles van te voren voorbereid:

  • Hij heeft toestemming gevraagd bij alle locaties om met een drone te vliegen en te filmen
  • Onze weddingplanner was op de hoogte
  • Hij had gecontroleerd of er vergunningen aangevraagd moesten worden
  • De ambtenaar van de burgerlijke stand was ingelicht
  • Hij had onze ceremoniemeester gevraagd iedereen te laten weten dat er met een drone gefilmd zou worden

Het maken van een drone reportage doe je natuurlijk niet zomaar, maar daarbij moet je aan alle regels voldoen. Nu heb ik me laten vertellen dat Drone Professionals ondertussen zo’n goede staat van dienst hebben, dat ze wel weten hoe ze met dit bijltje moeten hakken. Onze drone reportage is in ieder geval schitterend geworden en dit is al vroeg op de dag begonnen. Want al toen mijn man mij op de ochtend van de huwelijksdag kwam ophalen met de trouwauto heeft de drone de auto gevolgd, is het moment heel mooi in beeld gebracht van het open doen van de voordeur, waarbij mijn man mij voor de aller eerste keer in mijn trouwjurk zag. Tijdens de fotoshoot van de reguliere bruidsreportage, die we natuurlijk ook hebben laten maken,  hebben we ook toegestaan om een paar mooie luchtshots te maken en toen moest het hoge woord eruit, want het ja-woord stond daarna op het programma. Wij zijn buiten getrouwd en hebben ook buiten de receptie en het feest kunnen houden. Het was daarvoor fantastisch weer en daardoor hebben we de drone reportage ook op die delen van de dag laten maken. Het was allemaal super romantisch en omdat het voor mij een totale verrassing was dat de drone ons de hele dag door volgde, kon ik niet wachten tot ik het eindresultaat te zien zou krijgen. Het kon niet anders dan dat het een hele mooie, sfeervolle en spectaculaire reportage zou worden. Toen ik de resultaten zag was dit echt boven verwachting goed.

Een geweldige reportage die de dag heel mooi in beeld brengt

Het mooie aan de luchtopnames die voor de drone reportage zijn gemaakt is dat het heel sereen en sfeervol aanvoelt. Natuurlijk hoor je op de dag zelf de drone op de achtergrond wel zoemen, maar met prachtige muziek op de achtergrond, vloeiende overgang van de beelden en de unieke beelden waarvan niemand op de hele dag foto’s heeft kunnen maken is dat het zeker waard. Het leuke is ook dat echt alle gasten de drone reportage willen zien. Juist omdat het zo speciaal is om je bruiloft van bovenaf te laten filmen geeft dit iedereen een geheel nieuw beeld van het huwelijk. Wij zullen onze drone reportage nog vaak bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.