Een naambord rvs geeft uw voordeur een stoere look

Gaat u binnenkort verhuizen? Gaat u bijvoorbeeld samen met uw partner een huis kopen? Dan wilt u onder het cijferplaatje vast en zeker een mooi naambord van rvs. Rvs staat voor roestvrij staal en is een legering van ijzer met koolstof. Daar wordt doorgaans een ander metaal zoals nikkel of zink aan toegevoegd zodat corrosie niet kan optreden, vandaar de term “roestvrij”. Mocht u een naambord van rvs wensen dan zult u in ieder geval bij de naambordencentrale.nl slagen. Wij bieden namelijk een keur aan bordjes, plaatjes en zelfs losse getallen aan. U kunt vervolgens uw eigen lettertype en lettergrootte bepalen uit tientallen lettertypes. Typ ook direct de gegevens in die digitaal worden weergegeven op de door u gekozen naambord van rvs. Maak het eventueel iets groter of juist iets kleiner en overweeg om enkel de achternaam met aanhef of juist alleen de voornamen dan wel een combinatie op het naambord van rvs te laten drukken. Komt u er niet uit of hebt u juist een eigen ontwerp uitgetekend? Dan horen we het graag van u. Want we kunnen respectievelijk in onze eigen ontwerpstudio een aantal ideeën voor u uitwerken dan wel uw aangedragen design uitwerken tot een prachtig eindontwerp. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook en gaan we het uiteindelijke bordje vervaardigen. En dat kan sneller dan u wellicht denkt. Bestelt u bijvoorbeeld doordeweeks? Dan mag u er wel vanuit gaan dat u de volgende dag uw producten al in huis hebt.

Onze naambord rvs is verkrijgbaar in vele designs

Dankzij een robuust en stoer naambord van rvs hebt u een prachtig visitekaartje in handen dat u met behulp van een boormachine snel aan de buitenmuur kunt bevestigen. Vergeet niet om een stevige plug in de muur te bevestigen zodat het zelfs bij heftig weer niet van de muur kan waaien. Vocht zal geen grip krijgen op het naambord van rvs en het zal ook niet verkleuren door ultraviolette straling. Een aantal voordelen van de Naambordencentrale willen we u in ieder geval niet langer onthouden:

  • Al onze afgebeelde prijzen zijn inclusief btw en ook inclusief verzendkosten. Dat geldt voor kleine en voor grote bestellingen,
  • Daarnaast kunnen we vrijwel ieder aangedragen design omzetten in een tastbaar product. En u hebt natuurlijk zelf de mogelijkheid om een bijzonder naambord van rvs op maat te maken,
  • Naast rvs kunt u plaatjes van email, van messing, van kunststof en van aluminium kopen.

Gaat het overigens om een grotere bestelling omdat u bijvoorbeeld als aannemer alle afgebouwde huizen van hetzelfde type bordje wilt voorzien? Dan kunt u ook eerst een geheel kosteloze proefdruk laten maken. U kunt het beschouwen als een tastbare offerte. Dus pas als u daar tevreden over bent plaatst u de bestelling en dat betekent dat u bij ons nooit een dief van de portemonnee zult zijn. Overigens bieden we naast al deze naamplaatsjes ook huisnummers aan in diverse varianten net als tekstborden die commercieel ingezet kunnen worden.

Ontwerp zelf uw eigen naamplaatje en stuur het naar ons toe

Weet u al precies wat voor naambord van rvs u graag wilt hebben? Schroom dan niet langer maar kijk eens op onze website rond. U zult vast en zeker slagen. Neem bij vragen en opmerkingen persoonlijk contact met ons op. Tijdens kantooruren kunt u de klantenservice snel bereiken. Ze helpen u graag verder bij het maken van een online bestelling en kunnen u tevens advies geven over de diverse designmogelijkheden. Ten slotte hopen we u ook eens op de sociale media terug te zien. Volg ons op Facebook en Twitter!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.