Een leven in vogelvlucht via een digital fotolijstje

Een leven bestaat voor een groot deel uit momentopnames die je altijd kunt blijven zien via een digitaal fotolijstje. Je leeft je leven dag in dag in uit en veel van wat je meemaakt en veel van wat er gebeurt filter je uit je geheugen. Niet elke trip naar de supermarkt is even belangrijk. Niet elke wandeling hoef je te registeren. Dat betekent dat je eigenlijk een selectie maakt van wat je wel wilt onthouden en deze momenten vormen als het ware jouw levensgeschiedenis. Tussen al die momenten door gebeurt er ook van alles, maar dat is meer de context waarin de belangrijke momenten gestalte krijgen. Via foto’s kun je deze momenten vastleggen en via die foto’s kun je je jouw levenspad dan ook gemakkelijk weer terugzien. Helemaal als je gebruik maakt van een digitaal fotolijstje. Elk jaar heeft bijvoorbeeld een x aantal van die belangrijke momentopnames die je via foto’s kunt vastleggen. Denk aan een vakantie, het moment waarop je afstudeert, een grootst afscheidsfeest van je beste vriend(in), et cetera. Het jaar daarop heeft weer andere momenten die je vastlegt en zo gaat het je hele leven lang door. Je kunt tussendoor ook foto’s maken van minder grootste momenten, zodat je onthoudt wat jou in die tijd bezighield, waar je was, waar je wandelde of fietste, et cetera. Al die foto’s vormen jouw levensverhaal. Als je een boek leest of een serie kijkt, dan zie je immers ook alleen de belangrijke momenten die de plot ondersteunen of verder helpen. Je hoeft niet alles te zien. De reis door het leven kun je vervolgens via een digitaal fotolijstje tonen aan vrienden en kennissen. Maar je kunt een digitaal fotolijstje ook gebruiken om je eigen levensreis voor jezelf levend te houden. Het kan heel goed zijn om je bewust te blijven van je eigen geschiedenis. Mensen leven vaak met hun aandacht naar de toekomst, maar het is helemaal niet zo gek om af en toe terug te blikken. Op deze manier word je je bewust van je eigen positie in het leven en waar je vandaan komt. Herinneringen helpen hierbij en dat maakt een digitaal fotolijstje zo belangrijk. Je kunt die foto’s uit je leven namelijk constant voorbij laten komen via een digitaal fotolijstje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een slideshow en verschillende levensfases voorbij laten komen. Dit is uiteraard maar één van de vele toepassingen van een digitaal fotolijstje. Als fotograaf kun je een digitaal fotolijstje ook gebruiken om je werk te tonen. Op deze manier blijf je je bewust van wat je in het verleden hebt gemaakt. Als reiziger kun je een digitaal fotolijstje gebruiken om al je reizen en de verschillende locaties waar je bent geweest te tonen voor je zelf en eventuele toeschouwers die op bezoek komen.

Bestel een digitaal fotolijstje online

Er zijn dus tal van verschillende toepassingen waar je een digitaal fotolijstje voor kunt gebruiken. Maar wat je doel ook is, je kunt een digitaal fotolijstje altijd online bestellen via fotolijst.info. Via deze webwinkel is het heel eenvoudig om fotolijstjes te bestellen. Je hoeft dus niet per se naar een winkel te reizen, want je kunt online immers alles bestellen wat je nodig hebt. De digitale fotolijstjes van fotolijst.info beschikken over vele verschillende functies zoals:

  • Slideshow opties
  • Video en muziek opties
  • Afstandsbediening
  • Intern geheugen

Bekijk de fotolijstjes via de site

Elk fotolijstje heeft een eigen set aan functies, dus als je bijvoorbeeld ook muziek af wilt kunnen spelen, dan kies je uiteraard voor het fotolijstje met een MP3 functie. Bekijk de site voor alle mogelijkheden en maak vervolgens de juiste keuze. Bekijk nu de site van de Digitale Fotolijst Winkel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.