Een kurken wereldkaart kopen

Mijn vriendin en ik vinden het heerlijk om te reizen en hebben gelukkig allebei de mogelijkheid om dat veel te doen. Elk jaar kunnen wij ruim een maand op pad, om een land goed te verkennen. Wij proberen op een goede manier te reizen, maar dat is helaas niet altijd gemakkelijk. Om bij te houden welke landen wij allemaal hebben bezocht, wilden wij graag een mooie kaart kopen. Wij hadden verschillende kaarten bekeken en besloten toen om een kurken wereldkaart te kopen. Via de website van artinato konden wij zo een kaart kopen en konden ook nog bijdragen aan een goed project. Mijn vriendin en ik vinden het al jaren fijn om veel te reizen en zochten daarom werk waarbij wij de mogelijkheid hadden om lang op pad te gaan. Bij veel bedrijven mag je vaak maximaal twee weken weg achterelkaar en dat vonden wij te kort. Gelukkig heeft mijn vriendin de mogelijkheid om een langere periode vanaf thuis, of een andere locatie te werken en ik werk nu als freelancer. Elk jaar gaan wij een maand naar een land en hebben dan de tijd om langer op een locatie te blijven, daarnaast proberen wij ook zo milieuvriendelijk te reizen, of de uitstoot de compenseren. Wij wilden graag een kaart kopen, zodat wij daarop de bezochte landen konden markeren, uiteindelijk leek een kurken wereldkaart ons de beste keuze. Tegenwoordig heb je van die kaarten waarop je landen kan weg krassen die je al bezocht hebt, dit vonden wij een erg leuk idee. Wij wilden echter een kaart kopen die beter past bij ons gevoel van reizen en dat werd een kurken wereldkaart. Kurk is beter voor het milieu voor dan hout en zeker dan plastic. Het is een duurzaam materiaal en kan voor veel verschillende producten gebruikt worden.

Online een kurken wereldkaart kopen

Mijn vriendin en ik zochten naar een webshop waar wij een kurken wereldkaart konden kopen en kwamen toen de website van artinato tegen. Dit bedrijf verkoopt alleen duurzame producten en sponsort goede projecten. Bij de aankoop van de wereldkaart ging er ook een gedeelte naar een project om kurkbossen te behouden en dat vonden wij een goed initiatief. De kaart zag er natuurlijk ook erg mooi uit en wij wilden graag iets anders dan veel andere mensen. Wij vonden dat wij de kurken wereldkaart voor een mooie prijs konden kopen en een paar dagen later zou de kaart geleverd worden.

De kaart staat zeer mooi in onze slaapkamer

Toen ons pakje binnenkwam, moesten wij een mooie plek er voor vinden en wij besloten om de kurken wereldkaart in onze slaapkamer te handen. De kaart staat hier erg mooi en wij hebben ondertussen al de landen gemarkeerd die wij hebben bezocht. Wij willen nog veel landen bezoeken en kunnen nu gemakkelijk zien waar wij nog naartoe kunnen. Wij zijn erg blij met onze kurken wereldkaart en kunnen de website van artinato.com aanraden.

  • Dit bedrijf verkoopt enkel duurzame producten
  • Wij vonden hier een zeer mooie kaart
  • Een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel
  • De kaart staat zeer mooi in onze slaapkamer
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn