Een Grieks restaurant in Utrecht met het lekkerste menu

Ben je op zoek naar het lekkerste Grieks restaurant in Utrecht en omgeving? Zoek dan niet verder! Bij CostaRozzi (costarozzi.nl) hebben ze namelijk het lekkerste menu van allemaal. CostaRozzi is een traditioneel Grieks restaurant in Utrecht (of eigenlijk in Zeist,) dat diverse specialiteiten aanbiedt op het gebied van de heerlijke, Griekse keuken. Ze vinden het belangrijk dat ze de diverse traditionele Griekse gerechten aanbieden, maar variĆ«ren ook graag met wat meer verassende menu’s. Je kunt dus zowel voor Griekse gerechten als andere recepten bij CostaRozzi terecht, en dat is wat het zo geschikt maakt voor een groot publiek. Grieks eten is ontzettend lekker, dus dit Grieks restaurant in Utrecht en omgeving is een echte must voor de liefhebber van de Griekse keuken, maar als je mede-tafelgenoten niet zo van de traditionele, Griekse keuken houden kunnen ook zij iets bestellen dat ze lekker vinden. Bovendien is het concept van CostaRozzi volgens de eigenaren echt een Grieks restaurant in Utrecht 2.0. Dat wil zeggen dat ze het concept van een Grieks restaurant naar eigen zeggen echt naar een hoger niveau getild hebben. Alles klopt aan hun formule: de locatie, de uitgebreide menukaart, de prijs-kwaliteitverhouding van de gerechten en zelfs de bediening en gastvrijheid. Het totaalplaatje klopt helemaal, en niet voor niets krijgen ze zo’n goede recensies.

De gerechten van Dit Grieks restaurant bij Utrecht

Op de menukaart van CostaRozzi vindt je een uitgebreide selectie gerechten, voor ieder wat wils. Het maakt eigenlijk niet uit naar wat voor type maaltijd je op zoek bent, dit Grieks restaurant in Utrecht en omgeving heeft ook voor jou iets lekkers op de kaart. Je kunt kiezen uit onder andere de volgende categorieen:

  • Soepen
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Vegetarische gerechten
  • Grill specialiteiten
  • Vissspecialiteiten

Meestal vind je bij soepen een standaard soepje die langer op de kaart staat, plus een soep van de dag. Dit varieert per dag, vraag dus even welke soep het is als je gaat eten bij dit Grieks restaurant bij Utrecht. Deze soep is dus altijd vers gemaakt, want hij verschilt per dag. Sowieso gebruiken ze bij CostaRozzi alleen maar verse ingrediĆ«nten. Eigenaren Vassilis en Purdy vinden het namelijk heel belangrijk dat ze koken met producten van goede kwaliteit, en dat wil in de praktijk zeggen dat alles altijd vers is, en dat proef je. 

Grieks restaurant met thema-avonden

Als je het leuk vind om uit eten te gaan in een Grieks restaurant bij Utrecht, maar open staat voor een bijzondere ervaring, kijk dan eens op de website van CostaRozzi naar hun agenda. Ze organiseren namelijk met enige regelmaat gezellige thema avonden met gastoptredens. Dat maakt een avondje uit eten ineens nog een stuk leuker, niet? Geniet van een mooie performance, terwijl je tegelijkertijd je buikje rond eet aan al die lekkere, Griekse lekkernijen. Dit Grieks restaurant in Utrecht en omgeving heeft het wat dat betreft goed begrepen. Uit eten is genieten, maar met hun menukaart vol lekkers, vriendelijke service en alle aandacht voor jou als gast zetten ze zichzelf inderdaad, zoals ze zelf al claimen, neer als uniek Grieks restaurant bij Utrecht. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.