Een gebruikte legbordstelling aanschaffen

Bij lppetersen.nl kunt u vele stellingen kopen van gerenommeerde merken. Wij maken ons sterk in het recyclen van gebruikte stellingen en verkopen daarom een keur aan tweedehands materiaal. Dit is materiaal dat, mits nodig, natuurlijk door ons is gerepareerd en in ieder geval een cosmetische behandeling heeft ondergaan. Koop bijvoorbeeld een gebruikte legbordstelling bij ons en profiteer van scherpe kortingen van maar liefst 30 procent. Niet alleen is het erg nuttig voor het milieu om een gebruikte legbordstelling te kopen, u bent er tevens geen dief van de portemonnee door. Vanwege de veelzijdigheid van deze stelling is het een veel gebruikte stelling bij vele bedrijven. Het bestaat uit metalen palen en houten platen die u eenvoudig kunt bevestigen en tevens op de juiste hoogte kunt vaststellen. Verkrijgbaar in vele kleuren is het een favoriet van onze klanten. Het is een lichtgewicht stelling met toch een hoge draagkracht. Dat maakt de gebruikte legbordstelling ook erg populair als tijdelijke stelling. Het is namelijk voor ons en voor u eenvoudig te vervoeren en op te bouwen. Ook voor de verhuur van een tijdelijke gebruikte legbordstelling kunt u bij ons aankloppen. Zo kunnen we het ons goed voorstellen dat standhouders op een jaarbeurs of tijdens een evenement om een dergelijke stelling verlegen zitten. Benieuwd naar de huurprijzen? Kijk dan snel op onze website.

Zie snel onze site voor een gebruikte legbordstelling

In het kort komen de voordelen van de gebruikte legbordstelling op het volgende neer:

  • U krijgt 30 procent korting ten opzichte van een nieuwe legbordstelling,
  • Het is zeer licht van gewicht en heeft een hoge draagkracht,
  • En het is zeer eenvoudig te monteren.

Overigens bestelt u bij ons en dan bent u direct verzekerd van een snelle levering en een gratis montage door onze ervaren vaklui. U kunt daar natuurlijk bij aanwezig zijn zodat u kunt aangeven waar de stellingen precies moeten komen te staan. Maar ook zodat u weet hoe u het kunt demonteren of later op hoogte kunt verstellen. De klant is bij ons de koning dus geef vooral uw wensen aan ons door. Wilt u nu direct weten wat een gebruikte legbordstelling u gaat kosten? Vul dan het daarvoor bestemde aanvraagformulier in. We vragen van u natuurlijk uw bedrijfsnaam, e-mailadres en contactpersoon. Geef vervolgens aan hoeveel stellingen u nodig hebt, welke afmetingen het moet hebben en eventueel welk merk uw voorkeur heeft. We doen er alles aan om op dezelfde werkdag terug te mailen zodat u vervolgens een offerte kunt aanvragen. Merken zoals Nedcon, Bruynzeel, G3 en Polypal hebben we standaard op voorraad. Naast een keur aan stellingen vindt u op onze website ook heel erg veel nieuws. Mocht u magazijnmedewerker zijn en gaan over de in- en verkoop en het onderhoud aan stellingen dan vindt u dit nieuws wellicht interessant om te volgen. U leest er namelijk van alles over de nieuwste producten, veiligheid en ergonomie.

Liever een nieuwe stelling kopen? Dat kan natuurlijk ook

Of u nu een gebruikte legbordstelling wilt bestellen of een gloednieuwe, we kunnen u te allen tijde van dienst zijn. Via de website kunt u aldus direct informatie aanvragen en ook staan we telefonisch tijdens kantooruren voor u klaar. U bent tevens op afspraak van harte welkom in Ermelo, Gelderland, waar u direct een groot deel van het assortiment met eigen ogen kunt bekijken. En u kunt ze aanraken om de stevigheid van de gebruikte legbordstelling te testen. Vergeet u ons trouwens niet te volgen via de sociale media? Via Facebook en Twitter houden we u graag op de hoogte over het reilen en zeilen bij L.P. Petersen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.