Een cd drukken doet u hier

Wilt u een cd drukken en wilt u zeker weten dat het goed gebeurt? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij leveren onze diensten sinds jaar en dag aan mensen die graag een product van zeer goede kwaliteit in huis willen halen. Bij ons kunt u niet enkel terecht voor een cd persen, maar wij drukken ook dvd’s en laten ons voorstaan op een zeer goede service waarin ook zorg wordt gedragen voor tal van andere zaken waar u mee te maken krijgt als u een cd gaat laten drukken. Omdat we onze eigen grafische afdeling hebben, kunnen wij u helpen met het ontwikkelen en ontwerpen van de hoes van uw cd. In de meeste gevallen zien wij dat onze klanten al met een idee bij ons aankomen over de hoes. Ze hebben een zeer duidelijk beeld in hun hoofd van hoe de hoes er uit moet komen te zien. Wij zullen altijd in overleg met u naar dit idee kijken en indien nodig en mogelijk, een aantal suggesties doen. Ons team van vormgevers heeft namelijk een zeer goed oog voor hoe een pakkende hoes eruit moet zien en als zij voorspellen dat uw ontwerp in de praktijk tegen zal vallen, dan zullen zij daar altijd hun eerlijke en ongezouten mening over geven zodat u onze suggesties in overweging kunt nemen. Alleen het beste product is goed genoeg en alleen het mooiste resultaat is waar we naar streven. Een cd drukken is iets wat zeer zorgvuldig moet gebeuren en daarvan zijn wij ons bij cddrukken.nl terdege van bewust. Dat is ook de reden dat wij enkel en alleen werken met producten van zeer hoogwaardig materiaal. Maar waarom kunnen wij u dan alsnog zo’n ongelofelijk goede prijs bieden? hoor ik u denken. Dat is een logische vraag want onze prijzen zijn nergens anders scherper. De reden dat wij u een zeer scherpe prijs kunnen bieden voor een cd drukken is dat wij ook cd’s en dvd’s drukken in grote oplage. Hierdoor kunnen we de kosten zeer laag houden voor u. Een cd drukken voor de beste prijs en van het beste materiaal doet u bij cddrukken.nl. U kunt bij ons rekenen op:

  • een uitmuntende service: neem op ieder moment contact op
  • een snelle levertijd: twee tot vijf werkdagen uw cd’s in huis
  • de beste prijs voor de beste kwaliteit door grote oplage
  • advies op het gebied van het ontwerp van uw hoes
  • iedere dag bereikbaar voor vragen over uw drukwerk

Een cd drukken en snel in huis

Natuurlijk vinden onze klanten het belangrijk dat als ze een cd drukken bij ons, dat deze ook snel thuis wordt geleverd. Daarom hanteren we een beleid waarin snelheid en zorg voor een goede druk samen kunnen gaan. Onze levertijden lopen van twee tot vijf dagen. Hoe snel uw cd drukken klaar is, hangt af van de omvang van de bedrukking en uw speciale wensen. Een cd drukken is voor veel mensen een bijzonder moment omdat er dan in een keer een fysiek object is met de muziek. Mensen kiezen dan ook in de meeste gevallen voor een cd drukken in een grotere oplage. Op die manier kunnen ze de cd ook verspreiden. Dat is tevens de reden dat wij er voor hebben gekozen om onze eigen ontwerpstudio in te richten; want wij willen niet alleen dat uw product er van binnen goed uitziet, ook het jasje moet er geweldig uitzien! Ons team van talentvolle ontwerpers ontfermt zich dan ook altijd met zeer veel passie en overgave over de hoes voor uw drukwerk en daar krijgen wij altijd zeer veel positieve reacties op. Het is namelijk erg belangrijk hoe een cd of dvd er na het cd drukken uit komt te zien. Wat u in uw handen heeft bepaalt heel sterk het gevoel dat u bij een product heeft. Daarnaast leven we in tijden waarin de concurrentie moordend is en steeds meer digitaal wordt gewerkt. Een cd drukken is dus iets wat veel minder gebeurt dan vroeger, maar wij merken dat er nog steeds veel animo is voor een cd drukken en daarom zijn wij nog altijd zeer druk met de cd drukken van zeer hoge kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Bent op zoek naar de beste partij voor het drukken van uw cd of dvd? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Maar wij begrijpen ook dat voor u tot actie overgaat, u misschien iets meer wilt weten over de details van uw bestelling. U kunt daarom als u dat graag wilt, online een offerte aanvragen. Wij zullen u dan vragen om een aantal gegevens in te vullen. Op basis van deze gegevens zullen wij dan aan de slag gaan met uw wensen en een offerte maken die helemaal op maat is. We maken dan tevens een kostenplaatje. Zo kunt u zien wat u kwijt bent als u de gehele bestelling bij ons doet. Een cd drukken, een dvd drukken, een cd dupliceren of persen. Alles is mogelijk bij ons en wij komen graag aan al uw wensen tegemoet. Waar het ons om gaat is dat u bij ons een product bestelt dat in alle opzichte voldoet aan uw persoonlijke wensen en dat kunnen wij enkel en alleen bewerkstelligen door te antwoorden aan al uw eisen. Ons team van ontwerpers zal zich exclusief bezig houden met de vormgeving waardoor u altijd weet hoe uw cd of dvd er van de buitenkant uit zal zien. Bekijk voor meer informatie ook onze referenties en zie hoeveel tevreden klanten u voorgingen. Bij ons weet u altijd zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt en dat u nog lang zult genieten van een geweldig product!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.