Drukwerk toen en nu

De wereld verandert. Drukwerk was vroeger overal te vinden. En inderdaad: nog steeds. Hoewel er meer en meer digitaal de wereld over gaat en dat alleen maar toe blijft nemen, blijft het ondenkbaar dat drukwerk helemaal uit de ons leven zal verdwijnen. Van posters tot affiches en van tijdschriften tot boeken. Drukwerk is en drukwerk blijft. In de oudheid werden alle geschriften met de hand gekopieerd en op deze manier verspreid. Dit is de oudste vorm van drukwerk. Wanneer de boekdrukkunst precies is uitgevonden is onduidelijk. Wel is het bekend dat er al sinds het jaar 1000 – door middel van uitgesneden houten blokken – bidteksten en vergelijkbare geschriften massaal werden verspreid. Drukwerk bestaat dus al een millennium. Vandaag de dag wordt bijna al het drukwerk uitgevoerd door middel van desktoppublishing. Dat betekent dat er computers worden gebruikt om het document op te maken en te printen of te drukken.

Drukwerk waar laat ik dat doen?

Heb je misschien een boek geschreven of een gave flyer gemaakt? Wil je misschien een speciale poster of je eigen visitekaartjes? De kans is groot dat je dan vroeg of laat op zoek gaat naar een specialist op het gebied van drukwerk. Niet alleen scheelt dit een hele hoop werk, het is vaak ook goedkoper. Drukkerijen zijn gemaakt om massaal te produceren. Hoe groter je oplage, hoe goedkoper de dienst. Best wel heel interessant dus. Ongetwijfeld ben je nu volledig overtuigd van het nut van de drukker en sta je te springen om je concept tot product te laten drukken. Het enige wat nog rest is de vraag: waar laat ik het drukken?! PrintSelect is het antwoord. Vanuit hun locatie in Duiven verzorgen zij vlot en voordelig alle drukwerken van start-to-finish. Waar kun je op rekenen?

 • Gemakkelijk en snel bestellen
 • Standaard producten en maatwerk
 • Ruime keuze uit producten en materialen
 • Alles onder één dak, volledige regie over het gehele productieproces
 • Hoge servicegraad
 • Keuze in levertijd en budget

Bij PrintSelect staat service en kwaliteit centraal. Om deze reden hebben ze ervoor gekozen om het gehele productieproces van begin tot eind op één locatie te houden. Hierdoor blijven de lijnen kort en houden ze de regie strak in handen. Drukwerk zoals briefpapier, posters, flyers, stickers, brochures en spandoeken zijn dagelijkse kost voor de mensen van PrintSelect. Het nastreven van kwaliteit betekent niet alleen dat er producten van hoge kwaliteit worden afgeleverd maar ook dat service hoog in het vaandel staat. Zo herken je hun service door:

 • Kennis van zaken
 • Extra inzet
 • Volledige regie
 • Maatwerk
 • Transparantie
 • Professionele klachtenafhandeling

De webshop van PrintSelect

Een zeer belangrijk aspect van alle producenten is de webshop en daar wil ook ik ook bij PrintSelect niet aan voorbijgaan. De webshop kun je vinden op printselect.nl. Wat direct opvalt is dat de website strak is vormgegeven. Dit is overzichtelijk en consequent gedaan en oogt hierdoor zeer professioneel.  De website werkt ook snel op zowel een desktop computer als mobiele apparaten. Op de homepage vind je direct een overzicht van de hardlopende producten. Deze zijn met een enkele klik op de muisknop te bestellen. Voor maatwerk kun je gemakkelijk per mail of telefonisch contact met het bedrijf op nemen. Betalen kan ook online en is makkelijk te regelen. Als klap op de vuurpijl is de verzending zelfs gratis! Ben je dus op zoek naar kwaliteit en service? Neem dan snel een kijkje op printselect.nl en voor je het weet zijn jou creatieve ideeën ineens een fysiek product! Gratis verzending. Hoge kwaliteitsdrukwerken en geweldige service. Om af te sluiten een korte quote van de website: “Wij zijn dol op jou!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.