Doorbreek de koffiesleur met een verfrissende dosis water met een watercooler

aqualight - watercoolerHet is voor de gezondheid van de mens tegenwoordig bekend dat het toch wel erg gezond is om 2 liter water per dag te drinken. Het is ook het beste om zuiver water te drinken, dus geen water met koffie, thee of frisdrank. Hoewel deze dranken allemaal natuurlijk ook water bevatten, bevatten ze ook vele andere stoffen die niet goed zijn voor je lichaam. Denk aan suikers, cafeïne en theïne. Dit wil niet zeggen dat je dus elke dag alleen maar zuiver water moet drinken, maar als je 2 liter water op een dag binnen wil krijgen, zorg er dan in ieder geval voor dat de helft van die 2 liter afkomstig is van zuiver bronwater of kraanwater. Het beste is om de volledige twee liter te vullen met zuiver bronwater of kraanwater, maar het is begrijpelijk dat je af en toe ook eens een lekker kopje koffie wilt drinken. Je kunt er dus voor kiezen om 2 liter water te drinken naast koffie, thee en frisdrank, maar je kunt er ook voor kiezen om de 2 liter te vullen met een combinatie van water, thee, koffie en frisdrank. Overigens kun je groene thee en rooibos thee (zonder suiker) prima gebruiken om de twee liter mee op te vullen, want deze soorten van thee bevatten geen schadelijke stoffen. Groene thee bevat vaak zelfs antioxidanten en is wat dat betreft ideaal om te drinken in combinatie met water. De reden namelijk dat je zoveel water moet drinken is om je lichaam te zuiveren. Je merkt het direct als je begint met veel water drinken, want je moet veel vaker naar de wc. Dit is omdat je lichaam vol zit met gifstoffen die niet worden afgevoerd als je weinig water drinkt. Zodra je dus begint met water drinken, dan zullen alle schadelijke stoffen veel sneller worden afgevoerd en dit resulteert in veel bezoekjes aan het toilet. Als je er een gezond dieet op na houdt met veel water, dan zullen die bezoekjes spaarzamer worden. Als je echter veel gifstoffen binnenkrijgt, dan zullen de wc bezoekjes talrijk blijven. In beide gevallen is het goed om water te drinken, want in het eerste geval blijft je lichaam mooi schoon van binnen en in het tweede geval houdt je het zuiver. Met het oog op het belang van water is het dus ook van groot belang dat er op een kantoor een watercooler aanwezig is. Als er immers alleen een koffiemachine is, dan krijgen mensen te weinig water binnen en het water dat ze wel binnen krijgen is koffie. Het is dus belangrijk om werknemers te voorzien van het nodige water via een watercooler. Als je bedenkt dat je een watercooler heel goedkoop kan kopen of zelfs huren, dan is het natuurlijk geen vraag meer of er wel of niet een watercooler geïnstalleerd moeten worden. De enige vraag die dan nog relevant is, is waar je een dergelijke watercooler kunt hopen of huren.

Wees gezond en kies voor een watercooler

Het probleem met het bovenstaande verhaal is dat je weliswaar kunt beseffen dat je veel water moet drinken, maar dat je niet altijd de mogelijkheden hebt om veel water te drinken. Als je op kantoor bijvoorbeeld wel een koffiemachine hebt en een soepmachine, maar geen watercooler, dan is het niet meer dan logisch dat men sneller een kopje koffie haalt om de dorst te lessen. Kantoormedewerkers moeten dan zelf hun water meenemen. Ook dat is natuurlijk niet ideaal, want het is lastig om 2 liter water mee te dragen. Als er een waterkoeler aanwezig is, dan kun je altijd snel even een glas water halen. Daarnaast kun je rondom de watercooler de aangename kantoorgesprekjes voeren. Dit kan ook veel vaker bij een watercooler, want je kan elk uur prima een glas water halen. Als je dit met koffie zou doen, dan stuiter je aan het einde van de dag het kantoor uit. Dus het loont de moeite om een watercooler aan te schaffen of te huren. Dit kan ook heel gemakkelijk online. Meer over het kopen en huren van een watercooler lees je hieronder

Het kopen of huren van een watercooler

Via aqualight.nl kun je gemakkelijk een watercooler kopen en huren. Als je op kantoor een vaste watercooler wilt, dan kun je natuurlijk prima een watercooler kopen. Het water kun je dan altijd via de site bestellen. Als je eenmaal weet hoeveel water je per week verbruikt, dan kun je gewoon vaste afspraken maken over hoeveel waterflessen er per week bezorgd moeten worden. Zodra je dit vastlegt heb je zelf nergens om kijken meer naar en het kantoor is via de watercooler daarna altijd voorzien van het nodige water. Als je een evenement hebt of een vergadering met veel mensen, dan kun je natuurlijk ook een tijdelijke watercooler huren. Dat is wel zo handig, want na het evenement kun je boel gewoon weer terug sturen. Als je interesse hebt, dan kun via de site een antwoordformulier invullen. Hier moet je dan even de volgende gegevens op invullen:

  • Bedrijf
  • Postcode
  • Straat
  • Naam
  • Telefoonnummer

Boven aan het formulier kun je aangeven wat je wilt ontvangen. Het kan zijn dat je meer informatie wilt, een offerte, een proefplaatsing of misschien wil je gewoon direct een afspraak maken. Voor al deze zaken kun je dus het antwoordformulier invullen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.