Dit is de meest efficiënte tool voor projectmanagement

Iedere ondernemer die meerdere projecten tegelijk heeft lopen weet hoe belangrijk het is om op een efficiënte manier aan projectmanagement te doen. Dit gaat het makkelijkst als je er software voor gebruikt die daar speciaal voor is ontwikkeld, bijvoorbeeld die van teamleader. Bij teamleader zijn ze gespecialiseerd in allerhande software voor ondernemers en bedrijven. Deze software is ontwikkeld met het het besparen van tijd en het winnen van overzicht in gedachte. Hun programma voor projectmanagement bijvoorbeeld, biedt je te alle tijden inzicht in hoe je projecten lopen, of de deadlines gehaald worden en of het aantal uren dat je erin steekt kloppen met het geschatte aantal uren. En het fijne is, je kunt dit programma voor projectmanagement heel gemakkelijk koppelen aan hun software voor het maken van offertes en facturen. Je kunt dus na het afronden van bepaalde onderdelen van een project simpelweg deze onderdelen aanklikken en deze op een factuur zetten. Klik daarna de klant aan die je moet factureren en vul het bedrag in (dit kan ook van tevoren al bepaald zijn) en de software verstuurt deze factuur automatisch. Je kunt zelfs instellen dat deze klant na het verstrijken van de betalingstermijn automatisch een herinnering ontvangt indien deze nog niet heeft betaald. Je hoeft dus niet langer zelf constant in de gaten te houden welke facturen reeds betaald zijn, want dit doet deze handige software automatisch. 

Programma voor projectmanagement en urenregistratie

Naast de handige software voor projectmanagement kun je ook bij teamleader terecht voor andere programma’s. Deze zijn allemaal ontwikkeld speciaal voor ondernemers en bedrijven, zoals:

  • Software voor tijd- en urenregistratie
  • Software voor het make van offertes en facturen
  • Een handig en overzichtelijk CRM-systeem
  • Software voor het ontvangen van geld
  • En natuurlijk de tool voor projectmanagement

En al deze programma’s en software-onderdelen zijn aan elkaar te koppelen. Dit maakt je administratie en de werkflow stukken makkelijker. Daardoor krijg je niet alleen meer rust en overzicht, maar ga je ook tijd besparen. En deze kun je natuurlijk beter in belangrijkere zaken steken, zoals je acquisitie of het verbeteren van het product of de dienst die je aanbiedt. 

Hoe deze software jouw manier van ondernemen vergemakkelijkt

Ondernemen kost tijd, dat weten we allemaal. Maar hoe efficiënter je met je tijd omgaat hoe meer en hoe sneller je kunt groeien. Daarom is bijvoorbeeld de software voor projectmanagement van teamleader zo aan te raden. Deze gaat je veel tijd besparen doordat je makkelijk alle informatie terugvindt die je nodig hebt. Welke onderdelen je bijvoorbeeld moet opleveren op een bepaalde datum, wie dat gaat uitvoeren, en welke onderdelen reeds gefactureerd (en zelfs betaald) zijn. Met deze tool voor projectmanagement krijg je super veel inzicht in hoe al jouw projecten vorderen, en wordt het bovendien in de toekomst veel makkelijker om passendere offertes te maken. In de software ga je namelijk zien hoeveel uren zijn besteed aan een bepaald project of een taak, en deze kun je vergelijken met de planning. Lopen ze gelijk op? Dan was je offerte prima. Zo niet, dan leer je daarvan. Ze zeggen niet voor niets: Meten is weten. Inzicht in de productiviteit van jou en je team helpt je dus om in de toekomst meer te verdienen, en dat wil toch iedere ondernemer? Probeer dus nu gratis al deze handige bedrijfssoftware van teamleader en kijk wat het voor je kan betekenen!

https://www.teamleader.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.