Dit is de beste mindfulness training in Amsterdam!

Mindfulness is een techniek die je gebruikt om volledig in het hier en nu aanwezig te zijn. Als je wilt leren hoe je dit doet kun je de mindfulness training in Amsterdam van Beyond Mindfulness volgen. Deze wordt gegeven door eigenaar Marc Keller, een bevlogen mindfulness-beoefenaar die er zijn beroep van heeft gemaakt om mensen kennis te laten maken met deze mooie techniek. Mindfulness kun je inzetten als je last hebt van stress, of zelfs een depressie of burnout. Het leert je namelijk hoe je vrede kunt krijgen met je gedachten, simpelweg door er niet langer over te oordelen. Je hebt wel gedachten, maar je bènt ze niet, dat is het idee achter de mindfulness training in Amsterdam. Tijdens deze training ga je leren hoe je je aandacht op het nu kunt richten, en daarbij aan de ene kant heel geconcentreerd kunt focussen en aan de andere kant kunt ontspannen. Mindful bezig zijn is namelijk een ontspannen staat van zijn, wat het gevolg is van het selectiever omgaan met je aandacht. Als je geest namelijk constant met duizend dingen tegelijk bezig is ervaar je veel onrust. Je hartslag  is hoger, je maakt meer stresshormonen aan en je voelt je dus onrustig. Als je er echter hee bewust voor kiest alleen nog op het hier en nu gericht zijn zul je merken dat het huidige moment altijd verassend onbelast is. Het huidige moment vereist vaak geen actie, terwijl je misschien eerst het gevoel had constant ergens iets aan te moeten doen. De kracht van acceptatie hoe de dingen nu zijn, zonder uit het oog te verliezen welke doelen je graag wil bereiken, ga je aanleren tijdens de mindfulness training in Amsterdam van Beyond Mindfulness. 

De mindfulness training in Amsterdam

de training die Marc opgezet heeft rust in feite op drie verschillende elementen, welke allemaal met elkaar in verbinding staan. De kracht zit hem in de combinatie van deze drie, waardoor zijn mindfulness training in Amsterdam zo’n sterk effect heeft op mensen. Deze drie elementen zijn als volgt:

  • het oefenen van zelfcompassie
  • Het onderzoeken van de geest en de kern van je ware aard
  • Het ontwikkelen van bewustzijn en aandacht voor het hier en nu

De laatste stap slaat het meeste op wat mindfulness nu eigenlijk is, maar de andere twee zijn ook erg belangrijk om meer rust in het dagelijks leven te ervaren. Om die reden heeft Marc ze toegevoegd aan zijn mindfulness training in Amsterdam. 

Gratis mindfulness tips

Je kunt natuurlijk op de website van Marc terecht om een plekje te reserveren voor zijn mindfulness training in Amsterdam, maar je vindt er ook een aantal handige tips voor als je zelf vast het concept wil ontdekken. Als je er behoefte aan hebt meer mindful in het leven te staan zou je om te beginnen eens kunnen proberen volledig te accepteren wat je te alle tijden voelt. Leuke emoties mogen er zijn, maar ook nare. Als je je rot voelt dan voel je je doorgaans alleen maar slechter doordat je daar een oordeel over hebt, en als je het simpelweg accepteert dan wordt het gevoel al veel minder zwaar. Natuurlijk ga je ook dit leren tijdens de mindfulness cursus in Amsterdam van Marc. Maar als je nog meer gratis mindfulness tips wil zou ik eerst zijn website eens uitpluizen. Dan weet je in ieder geval wat mindfulness inhoudt en wat de basisprincipes zijn. 

https://beyondmindfulness.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn