Digital recruitment voor professionals

Werving en selectie van personeel kan een lastig en tijdrovende klus zijn, zeker als je iemand zoekt met hele specifieke kennis en ervaring. Daarom is luke recruitment in het leven geroepen. Dit is een digital recruitment-bureau met een specialisatie op alle volgende gebieden:

  • Agri & Food
  • Retail
  • Professionel Services
  • ICT & Innovation
  • Logistics

Als je dus op zoek bent naar personeel op één of meerdere van bovenstaande gebieden, zeker als het gaat om digital recruitment, dan is luke Recruitment wat je nodig hebt. Door luke’s uitgebreide branchekennis en grote team van functionele experts, is hij in staat om voor jouw bedrijf de perfecte kandidaat te vinden. luke selecteert namelijk met veel zorg mensen in alle bovenstaande vakgebieden, en analyseert waar hun sterke punten liggen. Daardoor kan luke gemakkelijk de juiste persoon aan de juist baan, oftewel de juiste vacature koppelen. Jij bent dan als ondernemer geen tijd kwijt met het zoeken naar de juiste kandidaat, en hoeft ook geen advertenties te plaatsen om deze te vinden. De Digital recruitment service van luke.nl regelt alles voor jou. Ze hebben van elke kandidaat een betrouwbaar profiel, wat jou in één oogopslag een indruk geeft van diens kwaliteiten en eventuele zwaktes. Je kunt dan goed een inschatting maken of deze persoon past bij jouw bedrijf, en nog beter, of deze past bij het huidige team van werknemers. Want dat is bijna even belangrijk.

Digital recruitment voor jouw retail-zaak

Retail is een bedrijfstak waarbij je niet direct verwacht dat er zoveel professionals voor nodig zijn. Echter, verkoop aan consumenten vereist bepaalde kennis en kunde, die niet iedereen heeft. Er zijn niet voor niets speciale opleidingen voor om (goed) te leren verkopen in winkels, wat het ook is dat je verkoopt. De digital recruitment van luke.nl houdt rekening met de hoge eisen aan goed retail personeel, en heeft een database vol met mensen die een baan zoeken in de retail. Als het je dus niet lukt om de juiste professional te vinden voor jouw vacature, zou je eens digital recruitment kunnen uitproberen. luke Recruitment Innovators helpt je graag bij het vinden van de juist professional, met hun jarenlange ervaring en innovatieve aanpak.

Zelf een baan zoeken via luke

Ook als je zelf een professional bent op een van de gebieden waarin luke recruitment werkzaam is, kun je je aanmelden op hun website. Ze maken dan een profiel van je en je moet net zoals bij een normale sollicitatie al je gegevens, ervaring en diploma’s opgeven. luke plaatst je indien ze je geschikt achten in een van hun categorieën, en zodra er een vacature voorbij komt die past bij jouw profiel, zal hun digital recruitment team contact met je opnemen om te vragen of je interesse hebt. Als dit het geval is wordt je gekoppeld aan het bedrijf dat deze vacature heeft openstaan en kunnen jullie samen bekijken of er een match is. luke doet dus in principe al het voorwerk, en daarna neem je zelf het stokje over door je voor te stellen en hopelijk de baan te krijgen. En dat allemaal dankzij de professionele, digital recruitment van luke.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.