December duurt nog even maar bestel vast uw kerstpakketten

kerstpakket.nl - KerstpakkettenHet kopen van kerstpakketten kan niet vroeg genoeg beginnen! Want als u daarmee wacht dan snijdt u enkel uzelf in de vingers. Bent u dan ook eens op tijd met kerstpakketten bestellen en doe dit via onze website! Dan weet u zeker dat wij direct deze pakketten voor u gaan verpakken. We zorgen ervoor dat de producten in uw kerstpakketten er niet om liegen. U vindt hierin dan ook enkel A-merken want het is nota bene feest en vakantie! Dan mag er ook wel een beetje uitgepakt worden, vindt u ook niet? Denkt u daarom tijdig aan het regelen van kerstpakketten want u wilt hier niet te laat mee beginnen. Waarom niet? Omdat u dan waarschijnlijk erg druk bent met het regelen van allerlei zaken binnen uw bedrijf. Voor veel winkeliers en groothandelaren is dit de drukste periode van het jaar. Niet voor niets stijgt de omzet enorm in deze periode. Mensen moeten veel kerstinkopen doen en dat is slechts een van de vele festiviteiten in december. U wilt dan ook zo snel mogelijk pakketten hebben besteld. Wij slaan ze voor u op zodat ze niet in de weg staan. Hebt u wel voldoende ruimte in uw magazijn? Dan kunnen we deze kerstpakketten ook direct bezorgen. Het maakt ons niet zoveel uit, we hebben namelijk zeeën van ruimte hier in het magazijn. Uw bestelling zal dan in de loop van november uw kant op komen. Het is gebruikelijk om dan tussen kerst en Oud en Nieuw de kerstpakketten uit te delen. Maar dat komt niet altijd even goed uit want er zijn velen die in die periode met vakantie willen of in ieder geval vrij vragen. Op tijd dit soort pakketten in huis hebben kan ook daarom een goede reden zijn om ze zo vroeg mogelijk te laten bezorgen. Wij hebben een eigen pakketservice dus u bent niet afhankelijk van derden. Kerstpakketten bestellen via onze website is een peulenschil. U bent vast en zeker wel bekend met het aanschaffen van producten via deze digitale weg. Dit is in principe hetzelfde ook al zult u waarschijnlijk een erg grote bestelling plaatsen en gaat er dientengevolge meer geld in om. Omdat u veilig digitaal kunt betalen met behulp van iDEAL of PayPal lijkt ons dat niet echt een probleem. Welke kerstpakketten passen het beste bij uw bedrijf? Hebt u hulp nodig bij het uitzoeken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij verkopen kerstpakketten in alle soorten en maten

Kerstpakketten kunt u niet vroeg genoeg in uw magazijn hebben liggen, vindt u ook niet? Is het niet een prettig idee dat u hier geen omkijken meer naar hebt? Misschien vinden uw collega’s het niet prettig dat ze karrenvrachten vol met pakketten in hun magazijn hebben staan. Wellicht kunnen ze hun nieuwsgierigheid niet bedwingen! Dek het daarom netjes af met een kleed of zeil zodat men niet weet wat er onder zit. Dan is de kans groot dat ze het wel volhouden tot u deze kerstpakketten eindelijk gaat weggeven tussen kerst en oud en nieuw. Overigens is het helemaal geen slecht idee om dit iets eerder te doen omdat veel personeel waarschijnlijk in die periode vakantie opneemt. Het is ook wel handig dat ze hun kerstpakketten voor kerst mee kunnen nemen want dit zijn tijden van feest. En wat hoort er bij een goed feest? Lekker eten natuurlijk! En dat is dan ook wat u mag aantreffen in deze kerstpakketten tenzij u anders wenst. We hopen dan ook dat er voor ieder wat wils te vinden is op onze website. Zo hebben we geweldige thematische kerstpakketten. Denkt u daarbij aan onder andere:

  • Italiaanse, Oriëntaalse, Aziatische en Mediterrane kerstpakketten.
  • Ook hebben we speciale kerstpakketten voor mannen en vrouwen. Liever een pakket voor het hele gezin? Uiteraard zult u die ook in no time bij ons hebben gevonden.
  • Wilt u liever dat uw personeel van een welverdiende rust genieten? Geef hen dan een “Welness” bon cadeau. Daarmee kunnen ze naar de sauna, naar thermische baden et cetera.

Zelf uw pakket samenstellen? Vraag naar de voorwaarden!

Deze kerstpakketten hoeven dus niet per definitie te bestaan uit voedsel en drank. Als u denkt dat uw personeel meer baat heeft bij een welness-bon of een boekenbon dan zijn dat ook fantastische ideeën! Dit soort bonnen hebben we in diverse vormen. Een dinnerbon voor twee kan erg romantisch zijn, zeker in de kersttijd. Misschien kunt u dit soort bonnen aan jonge stelletjes binnen uw bedrijf geven. Een decoratiebon is ook leuk, zeker voor medewerkers die een verbouwing hebben gepland of net zijn verhuisd. Zo is er voor ieder wat wils en is het aan u als werkgever om iets leuks voor iedereen uit te zoeken. Natuurlijk kunt u het simpel houden en aan iedereen hetzelfde geven. Maar wat variatie is ook leuk, u hebt immers toch genoeg tijd om het allemaal uit te zoeken. Als u een groot bedrijf hebt, dan werkt het wellicht niet zo. Dan kent u misschien maar een fractie van uw personeel echt goed. Komt uw bestelling uit boven de 50 pakketten? Dan kunt u ze wel zelf ontwerpen. We hebben het niet alleen over de inhoud van dergelijke pakketten maar ook over de versiering, de doos die u wilt gebruiken en het verpakkingsmateriaal. Tevens kunt u een leuke kaart met een kerstboodschap toevoegen. Zo kunt u toch nog een gepersonaliseerd kerstpakket weggeven. Alvast succes met uitzoeken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.