De ledikant dekbedden zorgden voor rust!

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik een droom van een baby heb. We hebben het relatief makkelijk met Fleur. Overdag is ze vooral druk met het huis te verkennen, proberen te lopen en haar speelgoed door heel de kamer te werken. Ze eet alles wat we haar voorzetten en drinkt ontzettend goed. Ze houdt enorm van badderen en zwemmen en slaapt bijzonder graag in de wandelwagen. Maar elke avond was het een compleet drama. Vanaf dat ze geboren was, hebben we haar naar bed gebracht in een slaapzak. Ideaal met het oog op de veiligheid en aangeraden door de meeste experts. Maar nu Fleur ouder dan een jaar is, wil ze absoluut niet meer in de slaapzak slapen. Dit zorgde voor paniek, veel geschreeuw ’s nachts en het drama begon meestal al tijdens het bad. Ze wist immers dat na het bad de slaapzak zou komen en dát wilde ze absoluut niet. Na veel gezocht te hebben op internet, kwamen we de experts van dreumesdekbedsjop.nl tegen. Zij raadden ons aan om ledikant dekbedden te proberen. Fleur is immers oud genoeg om onder ledikant dekbedden te slapen in plaats van een slaapzak. En dat bleek de oplossing te zijn!

De spanning van eigen ledikant dekbedden

We hadden zelf het idee om het via stapjes om te bouwen. Van de slaapzak naar ledikant dekbedden. Dit werd ons afgeraden omdat het juist makkelijker is om je dreumes naar bed te krijgen met de spanning van eigen ledikant dekbedden. Tijdens het bad was het nog drama, maar toen Fleur na het bad geen slaapzak aankreeg, maar een pyjama, was ze al duidelijk onder de indruk. Na het tandenpoetsen was het tijd om naar boven te gaan. Het was duidelijk dat Fleur niet begreep wat er gebeurde, maar toen ze eenmaal in bed lag onder een van de ledikant dekbedden van Dreumes Dekbed Sjop, was het ineens wel heel erg spannend. Het voorlezen van het avondverhaal werd een paar keer onderbroken omdat het dekbed compleet verlegd moest worden. Na vijf minuten spanning was het dan toch te veel geworden en viel ze in slaap. De volgende morgen bleef ze in bed liggen terwijl ze gewoon wakker was. Dankzij de ledikant dekbedden heeft ze namelijk veel meer ruimte om ’s morgens zelf nog even een boekje of knuffel te pakken en dat is natuurlijk ook geen vervelend idee. We hebben overigens direct vijf ledikant dekbedden besteld bij de webwinkel. Op die manier weten we namelijk zeker dat we altijd een goed dekbed hebben wanneer er eentje nat of vies wordt. Of in de woonkamer belandt in de speelhoek.

Soms is nieuw gewoon beter

Je wilt als ouder graag besparen op de kosten. Tegelijkertijd wil je het beste voor je kind. Ik snap ontzettend goed dat ouders kiezen voor gebruikte kleding. Sommige kinderen groeien nou eenmaal zo hard dat het niet eens mogelijk is om constant nieuwe kleding te halen (Fleur groeide vier maten in drie maanden tijd!). Maar in sommige gevallen is het beter om te kiezen voor nieuw. Zoals bij het kiezen van een wandelwagen, een ledikant, stoffen of plastic speelgoed en uiteraard bij ledikant dekbedden. Zo weet je namelijk precies hoe oud het dekbed is, wat ermee gebeurd is en wat je kunt verwachten van de kwaliteit. Voor ons is het in ieder geval duidelijk: wanneer de volgende niet meer in de slaapzak wil omdat er te weinig ruimte is, twijfelen we er niet aan om direct nieuwe ledikant dekbedden te bestellen zodat er weer gewoon lekker geslapen kan worden ’s nachts.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.