De humbaur is de meest efficiënte methode voor paardentransport

De humbaur is de benaming voor de paardentrailer die u ongetwijfeld weleens voorbij ziet komen op de weg. De humbaur is een trailer waarin 1 of 2 paarden kunnen staan. Een paard moet immers staand vervoerd worden en heeft daarom vooral ruimte in de lengte nodig. Omdat een paard een tamelijk schrikachtig dier is, zal de humbaur geheel omsloten zijn door muren zodat ze niet kunnen schrikken van wat er tijdens het vervoer om hen heen gebeurt. Wel bevinden zich meestal kleine raampjes op ooghoogte van de paarden zodat ze eventueel om zich heen kunnen krijgen. Er zijn bij ons, De Lemerij, diverse varianten te koop van tevens divers materiaal. Denk aan aluminium frames en houten frames. De prijzen kunnen hierdoor flink uit elkaar lopen. Het hangt dan ook maar net van uw budget af welke humbaur u kiest. Daarnaast wil het oog ook wat dus vanuit esthetiek kunt u tevens een keuze maken. Op onze website kunt u de diverse modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Delemerij.nl is een webwinkel voor de mensport en de ruitersport. U kunt dan ook allerlei materiaal op onze website bekijken. Maar een humbaur koopt u natuurlijk niet online, daarvoor kunt u het beste op afspraak in onze werkplaats in Enter, Overijssel langskomen. We maken graag de tijd en de ruimte voor u zodat u de humbaur naar keuze van alle kanten kunt bekijken en zelf testen. U wilt immers het beste voor uw paard, transport is doorgaans een stressvolle gebeurtenis voor hem of haar.

We bieden diverse humbaur trailers aan

Een moderne humbaur is van alle gemakken voor u en het paard voorzien. Denk daarbij aan onder andere:

  • Een massief, oplopend frameprofiel,
  • Een verlijmde en verzegelde rubbervloer dat een goede ondergrond biedt,
  • Getinte uitzetbare ramen,
  • Binnenverlichting en achterverlichting.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de humbaur. Voor de hele lijst verwijzen we u graag weer door naar onze website. Qua design en materiaal hebben we de humbaur ondergebracht in de volgende categorieën. De kleinere houten-poly klasse. De misschien wel bekendste aluminium-poly klasse. De vol-poly klasse, mooie donkere trailers. Zeer ruime trailers voor zeker 2 paarden. En ten slotte trailers met een koetsframe. Bij iedere humbaur staat de prijs vermeld. Voor meer technische specificaties dan afgebeeld op de site kunt u een gratis pdf-document per trailer downloaden. Mocht u vervolgens nog steeds technische vragen hebben dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de werkplaats. Daar repareren wij zowel deze trailers als ook koetsen voor het mennen en aanhangers. Is uw koets toe aan een grote beurt of onderhand? Maak dan een afspraak en kom eens langs. Onze moderne werkplaats is uitgerust met drie hefbruggen en divers modern apparatuur zodat we problemen snel kunnen detecteren en verhelpen. Mocht een onderdeel niet op voorraad zijn dan laten we het u vanzelfsprekend direct weten.

U bent van harte welkom in onze werkplaats in Enter

U gunt uw paard het allerbeste en u wilt uw paard veilig kunnen vervoeren. Kies daarom voor onze trailers, dan weet u dat u er alles aan hebt kunnen doen. Maak een afspraak via de mail of bel ons eens op. Over de prijs valt altijd te onderhandelen. U kunt ons volgen op Facebook door de pagina te liken. Dan mist u geen enkel nieuwtje meer zoals nieuwe modellen of producten. Ook versturen we maandelijks een interessante nieuwsbrief. U kunt zich online voor deze gratis brief inschrijven. Is de aankoop te duur? Dan kunnen we wellicht een trailer aan u leasen. Vraag snel naar de voorwaarden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.