De goedkope kapper in Utrecht – maar dan met kwaliteit

Vroeger knipte mijn moeder mijn haar altijd. Ze zei dat het niets met geld te maken had, maar dat ze gewoon wilde dat haar kinderen er verzorgd bij zouden lopen. Aangezien mijn ouders in totaal vijf kinderen hadden, heb ik zo het vermoeden dat het wel met geld te maken had. Een kapper is namelijk niet goedkoop. Daar komt nog eens bij dat goedkoop vaak niet de beste optie is omdat de kwaliteit dan te wensen overlaat, met vervolgens een opmerking als ‘wat verwacht je dan als je slechts twee tientjes betaalt?’ Toen ik eenmaal het huis uitging en besloot te studeren in Utrecht, toen kon ik natuurlijk niet meer elke keer terug naar mijn moeder om eten te laten koken, de was te laten doen of mijn haar te laten knippen. De meeste dingen ben ik daarom zelf gaan doen. Ik eet niet veel buiten de deur; zelf eten maken is goedkoper en vaak lekkerder. Ook doe ik gewoon zelf de was. Ik ben niet een van de studenten die naar een wasserette gaat, ook omdat ik het gewoon te duur vind (ja, mijn opvoeding is duidelijk blijven hangen). Maar zelf mijn haar knippen, dat ging me te ver. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goedkope kapper in Utrecht die tegelijkertijd ook kwaliteit kan leveren. Een ijdele poging? Welnee, binnen een dag had ik mijn eigen goedkope kapper in Utrecht gevonden!

Mijn eigen goedkope kapper in Utrecht

Ik kan zeggen dat het een eindeloze zoektocht was – of dat ik veel mensen in heb moeten schakelen voordat ik eindelijk een goedkope kapper in Utrecht gevonden had. Maar geen van beide is waar. Ik vond Versatility 3.0 namelijk gewoon via het internet door te zoeken naar kappers in Utrecht en te bekijken naar hun aanbod versus de prijzen die gehanteerd worden. De website kapsalon-versatilitystudio kwam bij mij als beste uit de bus en daarom ben ik direct een afspraak gaan maken om te kijken wat deze goedkope kapper in Utrecht voor mij kon betekenen. Ik wilde graag twee dingen:

Dat was voor mij een manier om er direct weer netjes bij te lopen, maar was tegelijkertijd een manier om te kijken hoe goed deze goedkope kapper in Utrecht precies was. De afspraak was zo gemaakt en de volgende dag kon ik al terecht. Het resultaat mag er zijn, vindt ook mijn moeder die zeer onder de indruk was van de prijs. Soms is niet alles zo duur als je denkt – en heel soms kan kwaliteit nog tegen een goede prijs geleverd worden.

Budgetteren op de goede manier

Ik hoor steeds meer mensen die op zoek zijn naar een goedkope kapper in Utrecht of andere goedkope diensten. Daar is niets mis mee, maar ik wil hier wel even de ruimte nemen om te benadrukken dat het besparen op de prijs lang niet altijd de beste manier is om een koopje te scoren. Bij de goedkope kapper in Utrecht kun je je geen buil vallen, maar wanneer je zoveel mogelijk gaat besparen door online producten uit Azië te kopen, dan wil het nog weleens verkeerd gaan. Bespaar niet op alles, maar bedenk waar je grote besparingen kunt pakken zonder hierbij risico te nemen. Sommige producten of diensten zijn nou eenmaal duur omdat er veel materiaal of tijd voor nodig is. Die extra kosten kun je weer drukken door de goedkope kapper in Utrecht te kiezen in plaats van een haarsalon, of een keertje thuis te eten en niet buiten de deur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.