De 7 voordelen van laser ontharen

Laser-ontharingspraktijk - Laser ontharenLaser ontharen is de afgelopen jaar steeds populairder geworden. Dat is helemaal niet gek, het is een goede methode om van ongewenste haargroei af te komen. Iedere dag worstelen honderden mensen met scheerapparaten of waxstrips, terwijl dit helemaal niet meer nodig is. De voordelen van laser ontharen zijn inmiddels namelijk welbekend:

  • Langdurig ontharen
  • Zeer effectief
  • Goedkoop
  • Gemakkelijk
  • Beter voor de huid
  • Weinig behandelingen nodig
  • Veilig voor de gezondheid

Met laser ontharen bereik je een veel beter resultaat dan met traditionele vormen van ontharen. Na een aantal behandelingen zijn de haarwortels niet meer in staat om haartjes te produceren, waardoor deze voor een lange periode wegblijven. Wanneer je werkt met wax of een scheerapparaat keren de haartjes binnen enkele dagen alweer terug, je moet dan meteen weer aan de slag. Dit is natuurlijk niet wat je wilt en met laser ontharen hoeft dit ook niet. Na een aantal behandelingen hoef je geen rekening meer te houden met ongewenste haargroei, de haartjes komen gewoon niet meer terug. Wanneer je de behandelingen om de paar maanden voorzet ben je een leven lang helemaal haarvrij! Laser ontharen is verder ongelofelijk effectief. Dit komt omdat de behandeling heel anders werkt dan standaardmethodes. Waar je bij traditionele methoden enkel de haartjes aanpakt (het product), zorg je met laser ontharen dat de haarwortels worden uitgeschakeld. In plaats van elke keer de haartjes te verwijderen ben je dan in één keer van het probleem af. Je pakt het probleem als het ware aan bij de (haar)wortel! Dankzij deze methode is ontharen met een laser zeer effectief. Ten derde is ontharen met een laser erg goedkoop. Natuurlijk betaal je een redelijke prijs voor de behandelingen, maar daarna ben je verder haarvrij. Bedenk eens in hoeveel geld je zult besparen aan scheermesjes, scheerapparaten of waxproducten. Door vooraf een beetje te investeren ben je aan het eind van de rit goedkoper uit. Bovendien komt het vaak voor dat de zorgverzekering haar steentje bijdraagt en je een gedeelte van de behandeling uitkeert. De duurste behandeling is over het algemeen de rug van de man. Hier kan een paar honderd euro per behandeling gerekend worden, de plek van de behandeling heeft dus een grote invloed op de prijs! Bij de Laser Ontharingspraktijk van Madaleine Duval kom je snel en vertrouwd van al je ongewenste haartjes af. Surf snel naar de website, http://www.laser-ontharingspraktijk.nl/, en bekijk wat deze professionals voor je kunnen doen!

Laser ontharen; makkelijk en veilig

Ten vierde, laser ontharen is erg gemakkelijk. Niet langer hoef je te balanceren op één been terwijl je het andere been in de gootsteen hebt hangen! Je gaat liggen op een stoel en je krijgt een beschermende bril op. De laser gaat aan en binnen een uurtje is de behandeling klaar. Na één behandeling zie je al merkbaar resultaat, maar voor langdurig resultaat zul je 3 tot 6 behandelingen moeten ondergaan. Het gemak van laser ontharen is iets dat veel mensen aanspreekt. Binnen de kortste keren reken je af met al je overbodige haartjes, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen! Ten vijfde, laser ontharen is beter voor de huid dan andere vormen van ontharen. Dit zou je misschien niet zeggen, je zet immers een laser op je vel, maar de schade die je kunt doen met scheren of waxen moet niet onderschat worden. Laser ontharen gebeurd altijd goed gecontroleerd en door een professional, je mag er dus van uitgaan dat je lichaam veilig is. Wanneer je zelf een scheermes op je huid zet kun je dingen openhalen of beschadigen wat met de tijd tot huidklachten kan leiden. Dit alles wil niet zeggen dat ontharen met een laser geen serieuze behandeling is. Integendeel, maar er wordt alles aan gedaan om de huid te beschermen. Zo wordt de huid rond de laser gekoeld tot een temperatuur van 4 graden Celsius. Hierdoor heeft de  omliggende huid geen last van de hoge temperatuur in de haarzakjes, je hebt hier na de operatie dus helemaal geen last van! Ten zesde, laser ontharen is snel: weinig behandelingen leiden tot uitstekend resultaat. Na 3 tot 6 behandelingen is de huid helemaal haarvrij, iets dat je met traditionele methoden natuurlijk nooit zou lukken. Tot slot: laser ontharen is helemaal veilig voor de gezondheid. Sommige mensen denken dat de straling van de laser het lichaam kan aantasten, maar hier zijn tot op heden geen bewijzen voor. Wanneer je een behandeling ondergaat hoef je dus niet bang te zijn voor de gevolgen, je kunt je gewoon richten op het feit dat jij na enkele maanden helemaal haarvrij bent!

De buurman of de specialist

Laser ontharen is een delicaat karwei. Je kunt natuurlijk naar de buurman gaan en die met een laser aan de slag laten gaan, maar dit is niet aan te bevelen. Veel verstandiger is het om naar een professional te gaan. Bij de Laser Ontharingspraktijk van Madeleine Duval word je altijd uitstekend geholpen. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om een afgewogen keuze te kunnen maken. Wil je eerst even in gesprek met een arts voordat je een behandeling durft te ondergaan dan is dit natuurlijk gewoon mogelijk. Sterker nog, iedere patiënt doet eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt bepaald hoe de laser moet worden ingesteld. Ook kun je terecht met alle vragen die je nog mocht hebben. Laser ontharen is de toekomst, het heeft alleen maar voordelen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.