Dankzij natuurlijke dagcreme blijft uw huid jong

Steeds meer huidspecialisten raden een natuurlijke dagcreme aan en dat is niet voor niets. Weliswaar worden synthetische alternatieven uitvoerig getest en goed bevonden, toch bevat het vaak ingrediënten die niet goed zijn voor uw huid. Sommige mensen krijgen er zelfs allergische reacties van. En laten we niet vergeten dat veel cosmetica wordt getest op onschuldige dieren. Dat geldt niet voor de natuurlijke dagcreme van pavez.nl. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag een dergelijke dagcreme die op korte en op lange termijn goed is voor uw huid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u al tijden naar een gezond alternatief voor deze chemische dagcremes? Koop dan een natuurlijke dagcreme van Pavèz. U kunt ze online bestellen en dat betekent dat u ze morgen al in huis kunt hebben. Geeft u maar aan welke natuurlijke dagcreme u wilt hebben, kies het aantal uit en vul uw gegevens in. Ten slotte kunt u het verschuldigde bedrag overmaken via PayPal en iDEAL. U ontvangt een bevestiging in uw inbox en dan hebt u het morgen al in huis. Mocht de natuurlijke dagcreme niet bevallen dan hebt u het recht om het binnen 14 dagen retour te zenden. U krijgt dan uw geld terug of we sturen een alternatief product naar u op.

Natuurlijke dagcreme bevat alleen biologische ingrediënten

In de synthetische variant zit vrijwel altijd alcohol. En dat is een behoorlijke aanslag op uw huid. Het kan rode vlekken en allerlei nare reacties teweegbrengen. Ook paraffine is een veel voorkomend ingrediënt. Aanvankelijk beschermt het uw huid tegen invloeden van buitenaf. Maar op de lange termijn gaan uw poriën verstopt raken en kunt u puistjes krijgen. Een vette dikke huid is het gevolg terwijl het juist de bedoeling is dat uw huid soepel en jong blijft. In de natuurlijke dagcreme die u op onze website vindt, treft u deze stoffen niet aan. De natuurlijke dagcreme bestaat uit onder andere planten, kruiden en wordt op waterbasis geproduceerd. Diverse plantaardige oliën worden in deze dagcremes verwerkt zoals teunisbloemolie. Deze olie ondersteunt de vernieuwing van huidcellen en helpt om een optimaal vochtniveau van uw huidweefsel vast te houden. We hebben een natuurlijke dagcreme voor ieder type huid. U kunt een specialist vragen om uw type huid vast te stellen. Maar misschien dat u door jarenlang make-up en dagcreme-gebruik wel weet welk type huid u hebt. Dan kunt  u direct uw gewenste natuurlijke dagcreme uitkiezen. We hebben de verschillende type huid onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Gecombineerde huid
  • Droge huid
  • Gevoelige huid
  • Rijpere huid
  • Jonge huid

Probeer het eens uit, het kan per definitie geen kwaad!

Omdat natuurlijke dagcreme in zijn geheel onschadelijk is kunt u het te allen tijde gebruiken, ook als u een huidallergie of eczeem hebt. Hebt u nog vragen over bepaalde bestanddelen? Wilt u eerst de kat uit de boom kijken voordat u zich waagt aan een nieuwe crème? Neemt u dan even contact met ons op. U vindt onder het kopje “klantenservice” ons e-mailadres, telefoonnummer en postadres. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Pavez biedt u een keur aan verzorgende producten aan. Allerlei verschillende natuurlijke producten zoals crèmes, make-up en reinigende artikelen. Niet alleen voor vrouwen want ook voor mannen vindt u interessante producten zoals face wash, aftershave en zelfs een scrub & clay mask. We zijn benieuwd naar uw ervaringen dus schroom niet om ons een brief of e-mail te sturen. Wellicht helpen uw tips om onze producten te verbeteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.