Dankzij laminaatverwarming kunt u op blote voeten lopen

electriccomfort - LaminaatverwarmingBent u het zat om op uw koude laminaat of parket te lopen? Loopt u graag op blote voeten of op sokken door het huis maar is uw laminaat altijd koud, zelfs al hebt u de centrale verwarming aanstaan? Dan is het geen slecht idee om laminaatverwarming aan te schaffen. U kunt bij ons, electriccomfort.nl, snel en goedkoop laminaatverwarming bestellen. Natuurlijk komen wij het ook aanleggen, dat hoort bij onze service. Nadien kunt u zonder problemen op blote voeten door de kamers lopen waar laminaatverwarming ligt. Zo is het zeker een goed idee om dit in uw keuken en woonkamer te leggen. Is de stenen vloer in uw badkamer een bron van ergernis? Geen probleem, ook onder de vloer van uw badkamer kunnen we een heerlijke verwarming aanleggen. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Waar wacht u dan nog op? Vraag snel een offerte aan zodat u weet of het de moeite van een dergelijke investering waard is. Naast laminaatverwarming krijgt u er een extra thermostaat bij die u naast de thermostaat van uw centrale verwarming kunt hangen. U kunt deze thermostaat bedienen met de hand en u kunt ook voor een extra optie kiezen zodat u het met uw mobiele telefoon of tablet kunt bedienen. Deze app kunt u gratis downloaden. Erg handig als u net ontwaakt bent. Zet de thermostaat iets hoger en u hoeft niet over de koude vloer naar de badkamer te rennen.

Laminaatverwarming verwarmt niet alleen de vloer

Zoals u vast en zeker wel weet stijgt warme lucht. Dat betekent dat de laminaatverwarming niet alleen de vloer van uw huis verwarmt maar ook de lucht van uw kamer. U hoeft daarom de centrale verwarming niet meer zo hoog te zetten. Sterker nog, bij kleinere oppervlaktes zoals de keuken, slaapkamer of studeerkamer met laminaatverwarming hebt u geen radiator meer nodig! Tel uit uw winst want reken er maar op dat u flink bespaart op uw jaarlijkse stookkosten. Nadat we uw laminaatverwarming hebben geïnstalleerd bent u nog niet van ons af. U hebt namelijk vele jaren garantie. Ondanks de grote zorg van onze installateurs kan er iets met uw laminaatverwarming gebeuren, zeker op de langere termijn. Mocht er bijvoorbeeld eventuele schade of breuken in de bedrading ontstaan dan kunt u ons direct contacteren. We sturen onze professionele monteurs naar u toe want zij kunnen snel het probleem opsporen en repareren. Overigens leveren we niet alleen aan particulieren. Ook bedrijven zoals kantoren met koude vloeren doen er goed aan om voor laminaatverwarming te kiezen als ze graag willen besparen op energiekosten. Hebt u een zwembad en wilt u de vloer van het loopgebied zoals de kleedkamers verwarmen? Denk dan wederom aan Electric Comfort!

Het is een goede investering dus vraag snel een offerte aan

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan direct via het digitale aanvraagformulier een offerte aan. Geef aan wat de oppervlakte is en wat u qua extra’s en accessoires wenst. U hebt dan binnen enkele uren al een offerte in uw inbox. Een aantal garanties van ons bedrijf zijn:

Naast vloerverwarming voor uw huis, pand of kantoor leveren we ook vloerverwarming op maat voor schepen en carrosserieën. In dat laatste geval kunt u denken aan de verwarming van opleggers die meerijden aan een carnavalsoptocht of een corso. Wilt u graag uw oprit ijs- en sneeuwvrij houden? Vraag dan een offerte aan voor onze speciale wegdekverwarming.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.