Damesmode Haarlem

Ben jij op zoek naar damesmode in Haarlem? Dan ben je bij VJ-style aan het juiste aders. Wij zijn een unieke dameszaak met veel verschillende damesmode in Haarlem, zodat er altijd iets tussen zit dat precies bij jouw stijl past. Of je nu op zoek bent naar een jumpsuit, een rokje of een hip jasje: we hebben altijd wel iets dat past bij jouw stijl en bij wat jij wilt. Je kunt online bestellen, maar je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Haarlem. De beste damesmode in Haarlem vind je dus bij VJ-style!

Damesmode in hartje Haarlem

Wij zijn staan dagelijks voor u klaar in onze kledingwinkel in het hartje van Haarlem, dus je bent altijd welkom om even rond te komen kijken. Onze specialiteit is veelzijdige damesmode, zodat je altijd iets vindt dat bij je past. En doordat wij een ruim assortiment hebben kun je bij ons ook terecht voor complete outfits. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste items! Wij bieden verschillende zaken aan, zoals:

  • Schoenen, waaronder enkellaarsjes en slippers
  • Truien/vesten
  • Tuniekjes/jurkjes
  • Jassen
  • Broeken
  • Tops
  • Jumpsuits

Waar je dus ook naar op zoek bent, bij VJ-style vind je het allemaal! Wij zijn daarnaast een onafhankelijk zaak en kiezen er dus zelf voor wat we inkopen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat we unieke damesmode in Haarlem aan kunnen bieden. We kijken zelf naar wat er momenteel in is en wat we zelf mooi vinden. Aan de hand hiervan stellen we ieder seizoen een unieke collectie samen, die bestaat uit bekende en iets minder bekende merken. Daarbij letten we ook goed op dat de verschillende items met elkaar te combineren zijn. Als je bij ons binnenloopt dan kan het zomaar zijn dat je met een compleet setje kleding naar buiten loopt! Wil jij dus ook een keer onze unieke damesmode in Haarlem ervaren? Kom dan langs in onze winkel, waar wij je graag laten zien wat wij voor je kunnen betekenen. Of je nu op zoek bent naar schoenen of een jumpsuit, alles is mogelijk bij VJ-Style.

Ook damesmode buiten Haarlem

Woon je zelf niet in de buurt van Haarlem of shop je liever op je gemak online? Niet getreurd, want wij zijn ook gewoon online aanwezig! Op onze website vind je een ruim assortiment met onze kleding, zodat je ook online kunt shoppen in onze unieke collectie. Daarbij ligt de focus echt op het aanbieden van hoge kwaliteit: wij vinden dat als je kleding koopt dat het niet na drie keer dragen uit elkaar moet vallen. Je kunt er dus echt op aan dat je een duurzaam kledingstuk in handen hebt, en dat tegen lage prijzen! Daarnaast hebben wij regelmatig items in de sale, dus tegen nog lagere prijzen! Soms zijn dat items van het afgelopen seizoen, maar we bieden ook vaak items aan die we net binnen hebben. Zo ben je voor een klein bedrag goed gekleed. Ook op onze website vind je veel jurkjes, iets waar wij ons in de afgelopen jaren steeds verder in gespecialiseerd hebben. Daarbij hebben we vaak niet alleen de standaard foto’s van de fabrikant, maar hebben we het item ook zelf even aangepast. Zo weet je zeker dat je iets koopt dat er ook echt goed uitziet en goed valt! En twijfel je nog, dan ben je natuurlijk altijd welkom om onze damesmode Haarlem in onze winkel te komen passen. Hier kun je zelf ervaren hoe het zit en kun je het direct meenemen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel, dan helpen wij je direct.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.