Coach Purmerend bij Hilde van Veggel

Welkom bij hildevanveggelcoaching waar je terecht kunt voor de beste coach in Purmerend. In het leven lopen we allemaal wel eens tegen onze eigen grenzen aan. Bij de een liggen die grenzen ergens anders dan bij de ander. Het is dan ook een kwestie van jouw persoonlijke grenzen leren kennen, en dat kan je doen met de hulp van een coach in Purmerend. We zijn allemaal de opteldom van een persoonlijke geschiedenis en bepaalde ervaringen nemen we mee in ons dagelijkse leven. We reageren in sommige situatie zoals we zouden hebben gereageerd als kinderen. Ons brein heeft een vernuftig systeem en het belangrijk om te begrijpen dat onze onderbewustzijn veel invloed heeft op ons dagelijks handelen. We beschermen onszelf op allerlei manieren zonder dat we er ons bewust van zijn. Je kunt met een coach in Purmerend door die diepere laag van je onderbewustzijn wandelen. Begeleid door de coach in Purmerend leer je wat jouw overtuigingen zijn en waarom je op bepaalde dingen op een bepaalde manier reageert. Wanneer je in je leven vastloopt, omdat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt, dan kan het een goed idee zijn om eens contact op te nemen met een coach in Purmerend. Het is altijd goed om jezelf op een andere manier te leren kennen en het is wijs om dat te doen terwijl iemand, zoals een coach in Purmerend met je meekijkt. Er kunnen in het leven van mensen allerlei situaties ontstaan waarin het zetten van de volgende stap steeds moeilijker lijkt te worden. Veel mensen vinden het op zo’n moment lastig om eerlijk te zeggen dat ze tegen hun eigen beperkingen aanlopen, maar toch is het wel heel erg belangrijk om aan jezelf toe te geven dat je tegen je eigen grenzen bent aangelopen. Daarnaast is het ook belangrijk om je bewust te zijn van je eigen gedrag. Heling begint namelijk bij het zelfinzicht dat je zal verwerven wanneer je de gesprekken aangaat met een coach in Purmerend. Kies voor:

  • Meer inzicht in jouw patronen;
  • De volgende stap in je leven;
  • Meer balans en helderheid.

Een coach in Purmerend voor wanneer je niet weet hoe je verder moet

Stel je voor; je voelt je lusteloos. Dat komt voornamelijk omdat je de hele tijd maar aan het piekeren bent. In je hoofd ben je alsmaar aan het wikken en wegen over wat je moet doen. Met andere woorden; je maakt je de hele tijd maar zorgen over van alles en nog wat. Wanneer je de hele tijd aan het piekeren bent, dan zit er waarschijnlijk in jou zelf iets niet lekker. Wat dat precies moet onderzocht worden. Een manier om dat te onderzoeken is PMA coaching van de coach in Purmerend. PMA of Progressive Mental Alignment is ontwikkeld om de diepere lagen van je bewustzijn te onderzoeken samen met de coach in Purmerend. Je leert jouw onderbewustzijn kennen en komt er dan al snel achter wat daar allemaal speelt.

Blokkades opheffen

Veel van de blokkades die we ervaren in ons dagelijks leven hebben te maken met dingen die onderbewust spelen en het is lastig om daar op eigen houtje achter te komen. Ben jij ook benieuwd naar wat er allemaal speelt onder de oppervlakte. Wil je meer inzicht in je eigen psyche en ben je bereid daarvoor diep te graven? Dan is het misschien een goed idee om eens contact op te nemen met de coach in Purmerend. Zij zal je helpen de volgende stap te zetten naar genezing. Schroom niet en neem contact op via de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.