Camping Drenthe voor het hele gezin

Camping de Berken in Gasselte is een heerlijke camping voor het hele gezin. Deze camping in Drenthe biedt diverse faciliteiten en accommodaties om zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen van een droomvakantie te kunnen voldoen. De camping ligt in het noorden van de provincie, dichtbij Emmen en Assen. Een leuk dagje uit naar de vernieuwde dierentuin van Emmen is een echte aanrader! De camping bevindt zich op de mooie Hondsrug. Je kunt dus de hele vakantie genieten van echte Nederlandse natuur en kunt helemaal tot rust komen. Zoals gezegd is deze camping in Drenthe geschikt voor het hele gezin. Dit komt omdat je niet gebonden bent aan één bepaalde stijl. Op de Berken kun je terecht voor allerlei verschillende soorten vakanties:

  • Zonvakantie
  • Actieve wandelvakantie
  • Cultuurvakantie
  • Leesvakantie
  • Sportieve vakantie

Voor moeder en dochter kun je op deze camping in Drenthe heerlijk genieten van de zon. Ga lekker met een dekentje languit in het gras liggen en geniet van alles wat moeder natuur te bieden heeft. Terwijl jullie lekker liggen te bakken in de zon zorgen de mannen voor een heerlijke barbecue! Op deze camping in Drenthe kun je natuurlijk met een klein tentje komen maar ook is het mogelijk om diverse accommodaties huren. Deze accommodaties variëren in grootte en in aankleding. Zo kun je bijvoorbeeld een simpele trekkershut reserveren, zoals je deze veel ziet in Scandinavië. Ook is het mogelijk een luxe appartement te huren voor twee personen waar je toegang hebt tot eigen sanitaire voorzieningen en goed internet. Je kunt op deze camping in Drenthe een weloverwogen keuze maken hoe je de vakantie wilt doorbrengen. Naast een zonvakantie kun je ook terecht voor een actieve wandelvakantie. Hier zal vader blij mee zijn! Terwijl de kinderen liggen te slapen trekt vader eropuit met de wandelschoenen aan. Vanuit deze camping in Drenthe is het mogelijk om de leukste wandeltochten te maken. Natuurlijk hoeft vader niet alleen te gaan, wanneer de rest van het gezin meewil is dit natuurlijk ook goed mogelijk! Er zijn routes voor ervaren lopers maar ook voor beginners die tijdens het dagelijks leven bijvoorbeeld een zittend beroep hebben. Kijk eens op de camping, Drenthe is een grote provincie, in welk gedeelte van de omgeving je zou willen wandelen!

Camping Drenthe; cultuur en sport

Vanuit deze fraaie camping in Drenthe is het natuurlijk ook heel goed mogelijk wat cultuur te snuiven. De grote steden Assen, Emmen en Groningen liggen binnen handbereik. Met name Groningen is een prachtige historische stad met veel bezienswaardigheden. De stad ligt dan misschien net niet meer in Drenthe maar is zeker het bezichtigen waard. Je kunt de mooie grachtengordels bevaren met een boot en kunt, mits je beschikt over een redelijke conditie, de Martinitoren beklimmen. Je hebt dan een prachtig uitzicht over de hele stad. Ook de grote markt is zeker de moeite waard. Dit imposante plein ligt pal in het centrum en aan de randen zitten veel leuke winkelketens. Ook kun je op de markt een drankje drinken en een hapje eten. Omdat het centrum van Groningen grotendeels autovrij is kun je genieten van een gezellige sfeer zonder dat dit overweldigend aanvoelt. Vanuit de camping in Drenthe ga je natuurlijk ook snel richting Emmen. Emmen heeft, zoals boven al even aangehaald, vanaf maart 2016 een nieuwe dierentuin die leuk is voor jong en oud. Ook heeft Emmen een prachtig nieuw theater waar je kunt genieten van leuke en grappige voorstellingen. Emmen is, net als Groningen, een prachtige plek om naartoe te gaan tijdens een cultuurvakantie! Het kan voorkomen dat jullie met zijn allen helemaal geen zin hebben om iets te doen. Jullie willen gewoon lekker met een boek in het gras liggen en de tijd laten verstrijken. Op de speciale comfortplaatsen bij de Berken kan dit heel goed. Voor de plek van je tent ligt kunstgras. In dit kunstgras kun je eenvoudig een luchtbed leggen waar je heerlijk op kunt gaan liggen. Bij de comfortplaatsen heb je ook toegang tot eigen sanitair. Na een heerlijk dagje lezen kun je jezelf dus even opfrissen bij een persoonlijke wasbak. Welke boeken ga jij deze vakantie lezen? Tot slot kun je natuurlijk ook op een avontuurlijke vakantie gaan. Vanaf de camping, Drenthe heeft veel heuvels, kun je grote hardlooproutes plannen waar je meerdere uren over doet. Je kunt kiezen om onderweg een aantal stops in te lasten of om in één keer door te gaan. Wanneer je ’s avonds dan uitgeput thuiskomt plof je lekker in het warme bed van je camper of op de bank in je gehuurde 4-persoons chalet. Welke vakantie je ook wilt vieren, bij de Berken is het mogelijk!

De opties bekijken

Wil je weten welke opties je allemaal tot je beschikking hebt? Wanneer je surft naar http://www.campingdeberken.nl/ vind je een compleet overzicht van de camping en al haar faciliteiten. De camping beschikt over een heerlijke brasserie waar je terecht kunt voor een lunch of een lekker avondmaal. Voor jonge kinderen is er een animatieteam en zijn er uitgebreide speelgelegenheden. De gedeelde en persoonlijke sanitaire voorzieningen worden regelmatig schoongemaakt. Op de website vind je bovendien een interactieve plattegrond zodat je voordat je boekt eens even om je heen kunt kijken. Ook biedt deze camping in Drenthe een zogeheten GoedWeerGarantie. Wanneer het weer tegenzit kun je de nog resterende tijd van de vakantie laten omzetten naar een ander moment. Je viert dus altijd vakantie met mooi weer! Bekijk vandaag nog welke mogelijkheden je allemaal hebt! Fijne vakantie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.