Boekhouder gevraagd? Finovion.nl helpt u graag!

Vorig jaar ben ik een eigen bedrijf begonnen en omdat ik niet goed ben in het bijhouden van mijn administratie, heb ik eens bij een vriend naar een goede boekhouder gevraagd. Hij vertelde mij dat hij al heel lang werkte met de mensen van Finovion.nl en dat hem dat heel erg goed beviel. Dat sprak mij meteen heel erg aan en vandaar dat ik hem maar eens om het nummer van deze boekhouder gevraagd heb. Dat heeft hij mij gegeven en vandaar dat ik nog diezelfde dag even contact opgenomen heb met dit kantoor. Deze mensen zijn in Rotterdam en aangezien ik ook in die stad woon, leek het mij goed om eens te kijken wat dit kantoor allemaal voor mij zou kunnen doen. Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en ik heb deze boekhouder gevraagd of ik de volgende dag al langs mocht komen, dat mocht. Vandaar dat ik de volgende dag al op kantoor zat waar ik alles te horen kreeg over de mogelijkheden die men mij hier kon aanbieden. Ik vond het heel prettig om te merken dat deze boekhouder heel veel via de digitale snelweg doet. Zo werken ze hier bijvoorbeeld met software die zowel voor mij alsook voor de mensen van Finovion.nl toegankelijk is. Op deze manier hoefde ik dus niet steeds al mijn papierwerk naar het kantoor van deze boekhouder te brengen. Toen ik deze boekhouder gevraagd heb of het ook mogelijk was om al mijn papieren digitaal te bewaren, vertelde deze mij dat dat bij hen standaard gebeurd. Dat scheelt mij heel veel opslag en daar was ik dan ook erg blij om. Er stond mij dan ook niets meer in de weg om een samenwerking met dit kantoor aan te gaan. Zo gezegd zo gedaan, en inmiddels zit ik alweer een jaar bij Finovion.nl en dat bevalt me echt heel erg goed.

Boekhouder gevraagd? De mensen van Finovion.nl staan tot uw beschikking

Wanneer u ook met de mensen van Finovion.nl wilt gaan samenwerken, dan kan dat altijd. Ik heb namelijk mijn boekhouder gevraagd of zij nog behoefte hadden aan nieuw cliënten en deze vertelde mij dat deze altijd welkom zijn. De samenwerking met Finovion.nl bevalt mij heel erg goed omdat deze mensen een no-nonsense mentaliteit hebben en altijd heel erg nauwkeurig werken. Ik schakel hen daarom in voor alle mogelijke onderdelen van mijn bedrijf. Ik heb laatst mijn boekhouder gevraagd of zij ook de salarisadministratie op zich zouden kunnen nemen en dit was geen enkel probleem. Vandaar dat ik momenteel ook gebruikmaak van deze diensten van dit kantoor. Ik hoef me daarom alleen nog maar druk te maken over mijn bedrijf en ik hoef me niet meer te bekommeren over de administratie van mijn firma. Ik heb deze boekhouder gevraagd of het mogelijk is om aan het eind van het jaar de btw-aangifte te doen, en hij vertelde mij dat zij dit voor mij zouden kunnen regelen. Ik heb hen daarom groen licht gegeven om dit allemaal te regelen.

Dit kantoor kan uw hele administratie van u overnemen

Ik werk nu een jaar samen met dit kantoor en dat bevalt me heel erg goed. Ik raad dit kantoor dan ook aan iedereen aan en wel omdat:

  • men hier werkt met heel goede en efficiënte software
  • ik hier altijd een digitale versie van mijn boekstukken in kan kijken
  • ik deze mensen ook heb weten in te schakelen voor mijn salarisadministratie

Ik raad u aan om een keer te komen kijken op de site van Finovion.nl om te zien wat u hier allemaal aan mogelijkheden kunt vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.