Bobble waterfles

Waterfleswinkel - Bobble waterflesDagelijks drinken we met zijn allen duizenden flesjes water. Hoewel dit natuurlijk erg lekker is verdwijnen al deze plastic flesjes uiteindelijk bij het grofvuil. Bij de verwerking van al dit afval komen helaas vervelende en soms zelfs schadelijke stoffen vrij. We moeten nog een tijdje met ons aarde vooruit en daarom is het belangrijk om nu de juiste keuzes te gaan maken. Keuzes die onze toekomst positief kunnen beïnvloeden. De Bobble waterfles is een schoon alternatief voor het traditionele plastic waterflesje. De Bobble waterfles heeft enkele grote voordelen wanneer deze wordt vergeleken met andere alternatieven:

  • De Bobble waterfles heeft een filter
  • De fles is opnieuw te vullen
  • De fles wordt duurzaam geproduceerd
  • De fles komt in allerlei soorten en maten

In de eerste plaats heeft de Bobble waterfles een goed filter. Dit filter zuivert opgeloste stoffen uit het water. Je drinkt dus, wanneer je het flesje opnieuw vult, kraanwater dat gezuiverd is door het flesje. Later in dit artikel zal besproken worden hoe dit filter precies werkt. Door dit filter is het flesje steeds opnieuw te vullen. Dit is natuurlijk een groot voordeel. Wanneer je flesjes water koopt dan doe je dit vaak omdat het kraanwater niet lekker is of je niks anders bij je hebt. Met de Bobble waterfles zijn beide problemen opgelost. Het filter zuivert al het water dat je drinkt. Wanneer je dus moeite hebt met bijvoorbeeld chloor in het kraanwater dan kun je dit nu wel gewoon drinken. Giet de Bobble waterfles vol en wacht eventjes. Wanneer je begint te drinken zul je zien dat het water lekker en fris smaakt. Het feit dat je het flesje zelf kunt vullen is een grote pre. De Bobble waterfles wordt duurzaam geproduceerd. Ook wordt tijdens de productie geen gebruik gemaakt van BPA. BPA (Bisfenol A) is een organische verbinding die veel wordt toegepast in de productie van kunststoffen. Ook in plastic flesjes is deze stof veel te vinden. Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten die BPA kan hebben op de gezondheid. De resultaten zijn op zijn minst alarmerend te noemen. BPA wordt in verband gebracht met tientallen serieuze gezondheidsproblemen. Wanneer je waterflesje gemaakt kan worden zonder deze stof dan sla je dat niet af toch? Tot slot: de Bobble waterfles komt in allerlei soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld flessen van een halve liter en flessen van een liter. Ook worden de flessen geleverd in diverse leuke kleuren. Dankzij de Bobble reinigingsborstel houd je de binnenkant van de fles goed schoon.

Bobble waterfles; het filter

Het filter van de Bobble waterfles is heel veel besproken met belangrijke vraag: hoe werkt het filter? Het filter van de Bobble waterfles maakt gebruik van koolstof. Wanneer het water in aanraking komt met het koolstoffilter worden organische bacteriën die in het water zweven opgenomen. Ook verdwijnen stoffen als chloor snel en makkelijk uit het water. Bobble raadt aan om het filter elke 150 liter te vervangen. Men schat dat je deze hoeveelheid bereikt na ongeveer twee maanden. Met een standaard Bobble waterfles bereik je deze grens na ongeveer 300 keer vullen. Bij aankoop van je waterfles worden vaak enkele filters meegeleverd. Wanneer je meer nodig hebt zijn deze eenvoudig bij te bestellen. Het onderhoud van de Bobble waterfles vergt ook best wat werk. Met een borstel kun je het flesje handig en snel van binnenuit schoonmaken. Je gebruikt hiervoor kokend water en wat zeep. Afdrogen doe je met een theedoek of een andere zachte doek. Nog een kleine tip: leg de Bobble waterfles niet in de zon. De zonnestralen kunnen het filter aantasten en de fles onbruikbaar maken! Dan nu de hamvraag: is het filter nuttig? Natuurlijk is het filter nuttig! Het zuivert allerlei organische resten uit het water die anders in je lichaam terecht zouden komen. Het argument dat veel tegenstanders gebruiken is dat het water in Nederland toch al schoon is. Dit klopt natuurlijk; in Nederland is heel weinig op het kraanwater aan te merken. Er bevindt zich amper chloor in ons water en waterleidingen van lood (die kunnen afgeven) komen enkel nog voor bij hele oude panden. Ons water is dus al heel schoon en hoeft inderdaad niet echt meer verder gefilterd te worden. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het filter geen functie heeft! Wanneer water, waar je ook bent ter wereld, van mindere kwaliteit is dan kun je zelfs niet zonder! In Nederland hebben we geluk, maar de Bobble waterfles kan tijdens vakanties en verre reizen nog altijd heel goed van pas komen!

Bestellen en genieten

Een Bobble waterfles bestel je heel makkelijk bij de Waterfles winkel. Op hun website, https://waterfleswinkel.nl/, vind je allerlei soorten Bobble flessen. Ook worden allerlei accessoires geleverd. Wil je bijvoorbeeld gelijk wat extra filters inslaan, dan ben je bij deze site op het juiste adres! Wanneer je vandaag besteld heb je het product morgen in huis. Je kunt de waterfles dan 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan stuur je hem gewoon terug zonder opgave van reden. De betaling is veilig en wordt afgehandeld met iDEAL. Wanneer je meer dan 50 euro uitgeeft worden alle artikelen bovendien gratis bezorgd! Wil je dus een steentje bijdragen aan het behoud van onze aarde, bestel dan vandaag nog jouw eigen fles met filter. De Bobble is ook een heel leuk cadeau om te geven, bijvoorbeeld met Valentijnsdag! Je wilt toch dat jij en je partner nog lang gelukkig mogen zijn op deze aarde?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.